Villkor för Solkarinas.se


Solkarina.se ägs av företaget Sinnligkunskap AB

Vi praktiserar alltid förskottsbetalning

Fysiska kurser:

Först till kvarn vid bokning. Kursen ska vara helt betald före kursstart. Se varje enskild kurs vilka regler som gäller. Vi förbehåller oss rätten att stänga av elever som vi anser inte håller hög kvalitet eller som på annat sätt stör undervisningen utan förbehåll och inte ge dem ett certifikat eller diplom. Återbetalning av kursavgift görs inte 8 veckor före kursstart. Vid inställd kurs återbetalas hela avgiften. Alla kurser faktureras och kan då betalas via bankgiro eller swish.

Distanskurser:

När du betalat din utbildning skickar vi lösenord till dig så du kan logga in och påbörja kursen. Vid inloggningen står det vilken din kontaktperson är under kursen samt epost till denna. Vid alla distanskurser sker kommunikationen via mejl. Detta för att vi ska hålla ett så lågt pris som möjligt för din skull. De kurser som innehåller diplom, certifikat eller intyg står det klart och tydligt.

  • Intyg= du har deltagit i kursen
  • Diplom= du har deltagit i kursen och lämnat in dokumentation
  • Certifikat= du kan lära tekniken vidare

Observera att du kan använda alla tekniker och metoder för eget privat bruk som du lär dig hos oss oavsett om du har diplom, certifikat eller intyg.

Behandlingar:

När du bokat en behandling får du faktura med betalningsinformation som ska vara betald innan behandlingen utförs.

Produkter:

Vi följer distanslagen om försäljning. Vid retur står köparen för frakten Gratis frakt gäller endast inom Sverige.  Posten går från Umeå 2 gånger i veckan. Ibland kan det ta en dag extra för paket och försändelser att nå dig pga avstånden.

Företag innehar F-skatt och är godkända för momsdeklaration.

Priser och moms
Alla priser på denna webbplats är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella publiceringsfel och prisfel. Skulle ett fel ha inträffat kontaktar vi dig som kund innan ordern administreras.

Minimiorder
Vi expedierar/skickar inte order under 100 kr + fraktavg.

Personliga uppgifter
Vi garanterar att all personlig information behandlas konfidentiellt och varken säljs eller på annat sätt förs vidare. När köpet betalas via PayPal kan det ske direkt via kortbetalning, eller med ett konto som ni redan har (eller skapar) hos dem. Då måste även vår samarbetspartner PayPal få era uppgifter.

Frakt- & exp.avg inom Sverige
På alla beställningar tillkommer en frakt om inte annat anges.

Betalningssätt
Leveranser inom Sverige sker antingen mot kortbetalning (via Paypal) eller förskottsbetalning till bankgirokonto.

  • Kortbetalning via PayPal – 0 kr
    Vi tar emot säkra betalningar med VISA/MasterCard – PayPal hanterar alla kort-transaktioner från vår webbutik. Ni kan betala enkelt via dem som Gäst (behöver ej registrera er, bli medlem eller öppna konto hos dem). Ni anger er leveransadress mm i samband med betalningen hos dem som vi sen får direkt när betalningen är genomförd.
  • Fakturabetalning – 0 kr
  • Swish – 0 kr

Leveranstid
Vi levererar normalt inom 3– 7 arbetsdagar med Posten
Vi reserverar oss för att artiklar kan bli helt slutsålda köparen blir då informerad om detta. Postens distributionstid för brev inom Sverige är normalt 1 – 2 arbetsdagar.
Observera att liggetiden för paket och skrymmande brev endast är 14 dagar på Postens utlämningsställen

Leveranssätt
Vi levererar med Posten. Observera att liggetiden för paket och skrymmande brev endast är 14 dagar på Postens utlämningsställen.

Returer, reklamationer och återbetalning
Spara alltid följesedeln – den är ditt garantibevis! Vid alla returer står kunden för kostnaden själv om det inte gäller reklamation.  Vi rekommenderar att returer skickas med rekommenderat brev eftersom vi inte kan ersätta eller byta en vara som inte kommit oss tillhanda. OBS: För reavaror, rabatterade eller specialbeställda varor gäller EJ bytes- eller returrätt. Tag kontakt med oss om det blir aktuellt.

Produktinformation
Sinnligkunskap reserverar sig för eventuella publiceringsfel, prisändringar och slutförsäljning av artiklar på denna webbplats.

Ej utlösta varor
För beställda men ej utlösta varor debiteras kunden 200 kr plus ev. returfrakt. Om fakturan inte betalas inom utsatt tid utgår en påminnelseavgift med f n 0 kr. Vid inkasso tillkommer dock avgifter.

Lagval och tvistelösning
Eventuella tvister som kan uppstå med anledning av avtal som ingåtts inom Sinnligkunskap onlinebutik skall avgöras i Sverige av svensk domstol och med tillämpning av svensk rätt.

Kundtjänst
Sinnligkunskap AB
Viggens väg 8
90365 Umeå
Telefon: 0768-069755

 

 

Sinnligkunskap AB

Sinnligkunskap AB är idag ett familje-företag inriktat på konsultverksamhet inom flera olika områden samt bokförlag med utgivning av andliga böcker. Vi utbildar och vägleder inom andlig, personlig, medial utveckling samt säljer förutom böcker andra hjälpmedel för de olika utvecklingsprocesserna. Vi är ledande i branschen med mer än 30 års kunskap. Vi erbjuder ett unikt koncept med böcker och utbildningar och produkter som du hittar i vår webbutik.

Innehar F-skatt och momsdeklarerar

Org.nr : 559006-6980
Bankgiro: 282-3805
Swish: 123 007 90 6