Intuitions kanalen för den kännande kroppen
november 14, 2021
Kroppen, själen och medvetandet är egna varelser
november 17, 2021

Utbildningen till Esoterisk rådgivare & Dimensionsmedium & Änglamedium

Reikisidan

Texten kommer från boken Munay ki andiska traditioner och shamanism

Hur kommunicerar man med naturen? Det gör du genom att ”tänkprata” som mina barn kallade det när de var små. Det är en telepatisk kommunikation du har där du talar med dem genom att du tänker att du pratar med dem. Då hör du dem i huvudet och svarar dem telepatiskt som om ni har en fysisk kommunikation. Vi människor kan göra detta med allting i naturen men ofta väljer vi att inte göra det.

Om du använder dig av din bubbla och först höjer vibrationerna i den med Samienergin kan du sedan omsluta det du vill tala med och använda bubblan. Då kan du vara helt säker på att du har just det du talar med i bubblan och inget annat. Det kan vara en sten, buske, blomma, träd, ett moln, ett berg, en plats, en sjö mm.

På detta sätt kan stenar, träd osv. som står dag ut och dag in veta mer om området än man vet själv. Det finns hur mycket information som helst. När vi vill lyssna.

Det bästa är att lära sig tänkprata med naturen för annars får man bilder och de är svårare att tolka. Ofta tar vi emot bilder när något blir oss övermäktigt, då behöver vi bilden för att förstå hur stor informationen vi fått är.  Ett bra sätt att öva är att börja prata med blommorna hemma, ställ dig vid ett träd ute eller tala med en buske.

De sänder ut en vibration till oss beroende på hur duktiga vi är att ta emot vibrationen omvandlar vi den till ord eller till bilder vi måste tolka. Vi kan också omvandla det till känslor och då får vi även tolka dessa. När vi tolkar så tolkar vi utifrån vår egen verklighet vi är alltid ett filter för informationen. Bilder och känslor man får kan ibland påminna om egna erfarenheter trots att de berättar om något annat.

Glöm inte att tala med naturen när du går i den. Be om lov, tacka den och lämna gärna lite fina gåvor i form av lite mat eller något annat fint.

Viktigt när du går i skogen – tala om genom att tänkprata att du kommer då och då. Berätta gärna varför du går i skogen också. Naturen vill stödja dig och när du talar om vad du vill så ökar din möjlighet att få kontakt. Tänk på att det du sänder ut, det känner alla som finns i skogen.

Ur boken Munay ki andiska traditioner och shamanism

Utbildningen till Esoterisk rådgivare & Dimensionsmedium & Änglamedium

Solkarina Sinnligkunskap® år 2012

.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.