Aktivering av ljuskroppens vibration
november 6, 2021
Indigo, kristall och regnbågs-människor
november 8, 2021

Utbildningen till Esoterisk rådgivare & Dimensionsmedium & Änglamedium

Reikisidan

Texten kommer från boken Munay ki andiska traditioner och shamanism

Säkert har du hört uttrycket om du vill lära känna en annan människa ska du gå i dennes skor ett tag. Det finns en stor sanning i det. Vi kan tycka att vi är duktiga på att se och förstå andra människor men hur bra är vi egentligen på att se i någon annans perspektiv? För att kunna göra det krävs det att vi är mycket trygga människor som känner oss själva. Först då tror jag vi vågar se saker på andra sätt.

Jag minns så väl när örnen skulle lära mig detta. Jag var ung på den tiden och en dag när jag utförde en av mina många shamanska resor kom det en örn. Han bad mig att sätta mig på hans rygg och sedan flög han iväg med mig på ryggen. Vi flög och flög och det var en ljuvligt fri känsla att flyga med örnen och se hela världen i perspektivet från himlen.

Men innan jag visste ordet av befann jag mig inuti örnen och upptäckte att jag satt inne i huvudet på honom och såg ut genom örnens ögon. Först var det lite läskigt men sedan när han fortsatte att flyga och möta människor blev det en helt annan upplevelse minns jag, när jag såg det genom örnens ögon. Detta blev en sorts initiering för mig och efter det vet jag att jag hade lättare att se från andra människors perspektiv. Jag tror jag blev lite bättre på medkänsla. Det är precis så här det är. Vi kan genom våra shamanska resor lära oss massor vi inte lärt oss innan.  

Jag tror att jag blev bjuden på den här resan med örnen bara för att jag skulle få se skillnaden att se med mina ögon och med någon annans ögon. För då såg jag en annans perspektiv.

Ur boken Munay ki andiska traditioner och shamanism

Utbildningen till Esoterisk rådgivare & Dimensionsmedium & Änglamedium

Solkarina Sinnligkunskap® år 2012

.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.