Shamansk själsåtervinning
maj 26, 2022
Begravningståget och depression
maj 26, 2022

Från boken Munay ki, andiska traditioner och shamanism

Allting hör hemma någonstans och därför kan man inte säga att något är negativt.  Var plats har sin dimension. Jag brukar ta en liknelse även om den är lite grotesk men ändå väldigt talande. Om du går på toaletten och bajsar och inte tvättar dina händer. Då riskerar du att få E. coli bakterier i din mun om du stoppar fingrarna i munnen, Då kan du bli väldigt sjuk. För tarmbakterierna hör hemma i tarmen där finns deras rätta miljö och i munnen har du en helt annan typ av bakterier. Så här ser jag på de olika dimensionerna och det vi ibland kallar astralenergi och menar att det skulle vara negativ energi. Det är det inte! Utan all energi hör hemma någonstans och kan man återställa den till sin rätta plats så uppstår harmoni och alla mår bra.

En kvinna hade under lång tid haft problem med en parasit i magen.

Hon förbannade den då den gjorde att hon inte kunde äta vilken mat som helst och hon hade fått en massa allergier. Parasiten hade hon fått när hon åt fisk som inte var riktigt tillagad. När jag behandlade henne fick jag omgående kontakt med parasiten.

Den var en liten fruktansvärt rädd varelse som var helt vilse i hennes mage och bara ville hem. Felet kvinnan gjorde var att hon under mycket lång tid tänkte negativt på parasiten. Hon förbannande den och sände hela tiden negativ energi till parasiten som blev ännu räddare av det.  Den klamrade sig fast ännu hårdare i hennes mage.

När jag började tala med parasiten längtade den bara hem. Den visade mig att den mycket riktigt kom från havet utanför. När jag och kvinnan skulle hjälpa parasiten hem blev vi båda djupt berörda av kärlek till parasiten och tårarna rann på oss båda. Kvinnan fick djupa insikter om hur hon borde ha hanterat problemet. I vilket fall så placerade sig sedan parasiten i havet och där möttes den upp av likasinnade, energier.

Vi kan nämligen förvärra en situation genom att tung energi byggs upp till en sjukdom eller ett symtom och då börjar problemet växa. Om kvinnan hade haft kunskap om att allting har en plats där det hör hemma skulle hon ha sluppit flera års lidande. Detta är ett ganska typiskt sätt som jag arbetar shamanskt på. Så vitt jag vet är kvinnan åter i arbete idag. Tyvärr följer jag inte alltid upp klienter. När de fått hjälp och anser sig bra igen ses vi inte mer.

Shamansk behandling

Digital kursgård med shamanska metoder

Solkarina Sinnligkunskap® podcast med poddar om Shamanism

I Nefertiti kosmisk healing® lär jag också ut en själsåtervinning man kan göra på energinivå

Utbilda dig till dimensionellt medium


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.