Referenser från esoteriska utbildningen
april 1, 2021
Dimensionsvandring med Nefertiti kosmisk healing®
april 11, 2021

Sann Essens Steg 2, Februari 2021 elever delar spontant sina erfarenheter

Du kan läsa mer om Sann Essens utbildningen här

Detta är en fantastisk utbildning om du vill göra en inre resa och lära känna dig själv. De olika metoderna jag använder mig av och framför allt samtalen mellan övningar är inspirerande och öppnar upp perspektiv.

Lugnet i mig har blivit mer närvarande och stress kan inte få så stort utrymme längre. Det känns befriande. Jag har under den här perioden fått många aha
upplevelser i min vardag, insikter om mitt eget handlande i mitt liv och om mina tankar och hur jag tänker. Det känns otroligt spännande när jag får en insikt som tex att jag idag lever min dröm, den dröm som jag för många år sedan verkligen av hela mitt hjärta önskat mig, jag är där nu, men i all vardag inte tänkt den tanken. Jag är så tacksam för mitt liv!
Tror att insiktsängeln och jag har arbetat mycket tillsammans.

Jag har utfört alla övningar i steg 2, den hörande kanalen har jag gjort rent varje dag samt tagit emot healing eller tagit emot energiöverföring av någon av änglarna. Det känns också bra att säga lite mantran, det känns så skönt och lätt efteråt, jag tänker nog också göra ett eget radband till sommaren så det blir lättare att hålla koll på räkningen. Har även kanaliserat ner budskap till mig själv från änglarna i steg 2.

Kanalisering Insiktsängeln
Det finns skäl till att man är människa, många har varit det och många fler ska bli. Verkligheten är hård men rättvis även om man inte kan se det. Du får insikter och lär. Ljuset är evigt och så är du.

Kanalisering Kärleksängeln
Det flödar mer, det kommer till dig budskap och du känner att du får nya lärdomar. Det är inte lätt med det goda och det onda.
Vishet kommer och går, mänskligheten och människor pendlar i kunskap. Men vi är ändå lika inför varandra. Du kämpar för att förstå i ett större perspektiv, du förstår och samtidigt blir du vilsen och känslofylld. Det är inte lätt, inget som måste komma på en gång, ha tillit. I sinom tid,,,,

Kanalisering Balansängeln
Vi har lite jobb att utföra. Att ha balans i universum/kosmos är detsamma som att ha balans i dig. Det är lika viktigt, jag ser att du är på väg. Du balanserar upp ditt liv och hjälper din dotter med hennes.
Balans är att ha eller känna frid och flöde.

Det har också hänt en förändring med mig under marsmånad, plötsligt så har det gått från klarhet till klarhet, för mig, fått en högre förståelse för det här man håller på med – det esoteriska. Det är som att man har gått upp i utvecklingsnivån, jag är inte samma person som jag var före marsmånad. Och det fortsätter, nu först börjar jag landa i den nya energin eller vad jag ska kalla det för. Dimensionerna har kommit mig närmare och jag har sån närhet till Shamballa, det är som att jag hela tiden är där och jag ser det samtidigt med det fysiska och som jag vet nu så ska jag utgå från Shamballa. Det är svårt att sätta ord på det här som pågår men det känns väldigt bra och jag blir bara mera nyfiken och det är inspirerande och spännande hur allt kommer att utveckla sig. Och jag vet redan nu att det finns MYCKET mer att utvecklas i, att man kommer att få ännu högre förståelse än vad man har nu, det är processen.   

      En del av min tid kan jag känna ”salighet” i mitt hjärta, tacksamhet, kärlek och trygghet. Det är som att jag kan bestämma mig för att inneha denna känsla. Känns som om inget kan rubba den. En härlig insikt att kunna förändra känsloläget med en intention.  Har i mitt liv haft en stark önskan till detta, att kunna förändra mina känslor. Undrat över att det inte gått.          Vill ändå säga att så här är det inte hela tiden – alls inte, men ändå en glädje  när det lyckas.

                                             

Dina kurser har förändrat mitt liv till det bättre, och jag är så tacksam för det.

Du kan läsa mer om Sann Essens utbildningen här


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.