Sveriges största digitala kursgård
mars 4, 2022
Anshin Ritsumei
mars 10, 2022

Hej!

Stort tack för en fin och energihöjande kurs! Metoden NKH upplevde jag som kraftfull och har höga energier. Helgen gav också en fördjupning av saker jag lärt mig på tidigare kurser utöver en del nya begrepp. Jag tror att kontakten med gudinnor och mästare kan förtydligas ytterligare med denna metod utöver det jag lärt mig genom t.ex. Akasha och kanalisering.

Solkarina som lärare är strukturerad och ger plats för alla att uttrycka sig och ställa frågor men håller ändå igång kursen som därför inte tappar i fart och energi. Genom sin erfarenhet håller hon tiderna och det blir inga onödiga utsvävningar från ämnet. Solkarina har lång erfarenhet inom området men håller samtidigt öppet för andras upplevelser och synsätt vilket bidrar till ett öppet klimat. Som vanligt på dessa kurser så ges möjlighet för både lärande, djupare förståelse och personlig utveckling!

Kursen fungerar bra via zoom. Det är fördelaktigt att så mycket spelas in så att man kan gå tillbaka och titta på det man glömt. Skulle man tappa internet mitt i något viktigt finns inspelningarna att titta på efteråt.

Jag kan absolut rekommendera kursen! Den höjer din energinivå några snäpp till samtidigt som du har ett bra verktyg för att arbeta med både på dig själv och andra.

MVH/Veronika

Nefertiti kosmisk healing® är en fantastik fin metod med många olika möjligheter att skräddarsy sina behandlingar. Många metoder. Passar mig perfekt son vill jobba med healing till mig själv. Helgen gav mig så många insikter på vad som jag måste jobba med.Det gav mig så mycket energi. 


Du är helt fantastisk som lärare. Jag har hittat den perfekta läraren för mig.  Du kan så mycket och kan förklara så bra så man fattar. Så generös och bjuder på dig själv och all din visdom. ZOOM passar mig perfekt. Tydligt och bra. Man måste bara se till att vara i sin bubbla och säga hur man vill ha det till resten av familjen. Kommer att rek den till andra. Jag fortsätta fördjupa mig med nästa steg.

Ulrika

Hej Jag upplever att Nkh är ett väldigt kraftfullt verktyg.  Tankar efter helgen. Helgen bara försvann men jag tror att kunskapen finns inom mig. Jag kommer att använda den här metoden.  Jag tar med mig det här som ett extra verktyg tillsammans med Reiki. Och ett enormt aha upplevelser med flera metoder. 

Jag tycker du är en suverän lärare som är enormt duktig på att lära ut. Jag tycker du är den bästa läraren jag träffat. Du får oss att tänka till och våga fråga. Du får oss att växa som människor och individer. Du är fantastisk glöm aldrig det.❤️

Zoom är ett jättebra verktyg. 

Jag kommer att rekommendera den här utbildningen till andra. Och jag känner hopp och förväntan att världen kan bli bättre efter våran helg. Tack så mycket för att jag får gå dina utbildningar. Så tacksam ❤️😊

Många kramar Michaela 

Hejsan

Jag är så fylld av energier efter helgen. Kurs helgerna efter esoteriska helgerna var jag alltid helt slut. Sorg bearbetnings kusen var också mycket bearbetning i mitt inre.  Idag efter kursen kändes det som att jag hittade hem till mig själv. Jag skulle kunna gå ut och springa ett maratonlopp. Jag vill skratta dela med mig och dansa loss. 

Det enda som var lite speciell känsla var med gudinnor. Jag ska se hur det blir nästa gång jag får healing från dem. Efter helgen tar jag till mig att det är underbart att vara i dessa höga energier. Jag kände att jag fick hämtat tillbaka en stjälsstråle som jag verkligen behövde. 

Det var även starkt med känslan från Lemuria. Jag fick efter den här helgen några pusselbitar som jag kunde lägga i mitt livs pussel.

Du solkarina är en bra lärare och är öppen och ärlig i våra svar och funderingar. 

Kurs via zoom är fantastiskt. Det sparar tid och pengar för man kan vara hemma. Det   är lite tråkigt att vi inte kan öva på varandra och dela erfarenheter. Men jag tror samtidigt att kursen blir effektiv och vi hinner med mycket

Jag skulle verkligen kunna rekommendera kursen till andra. Tack för en mycket givande och intressant kurshelg

Kram Jennie 

Absolut, högsta betyg, en fantastisk kurs. Man behöver ha ett öppen sinne för att kunna ta emot kursens innehåll, har man det och vill lära sig healing så ska man gå NKH. Jag tycker verkligen om Nefertiti kosmisk healing®, det är en väldigt kraftfull healingmetod. Wow, vad har jag varit med om? Tänk att jag nu kan utöva detta och ge till mig själv och andra och det fungerar, det är ju fantastiskt! Jag känner att det är höga energier och att dom finns kvar efter kursen. Jag känner mig gladare än på länge. Nu gäller det bara att hålla i och fortsätta att jobba aktivt med detta men det kommer att gå bra. Denna kurs och Reikiboosten var en nystart i min healingutveckling. Nu var jag mogen för båda dessa kurser.  Det jag tidigare hade lärt mig behövde smälta in innan jag kunde ta in nästa steg och nu var det dags. Så tack Solkarina för att du gjort detta digitalt så att jag fick möjligheten!

Jag är så tacksam över att få ha dig som lärare för jag tycker att din kunskap och ditt kunskapsdelande är unikt och känns äkta och på djupet. Jag hänger inte alltid med i alla dina tankebanor men lyssnar och smälter det du säger, sen tar jag till mig det som känns rätt för mig och blir något över som jag inte håller med om eller förstår fullt ut så låter jag det vara.

Du förklarar så bra och med stort tålamod. Jag är tacksam över att få vara en del av det.

Pia

Jag tycker att NKH metoden är en otroligt mjuk och fin metod härligt flöde känns som bomulls liknade. Mina tankar efter helgen är att jag  att detta är en fantastik metod. Man kan jobba med sig själv väldigt mycket efter denna metod. Jag var väldigt trött på lördag kväll men det var nog för att det var mycket energier som jobbade i min kropp då. Man hade ett sånt fint flöde i kroppen ändå såklart.

Det jag tar med mig efter helgen är att man kan göra så otroligt mycket för sig själv med denna metod. Det är en så mjuk healing och ett sådant fint flöde i den. Det jag också har tänkt mycket på är att det var en sådan perfekt helg att ha den på nu med alla oroligheter som nu är, precis som du också sa.

Jag ser dig som en otrolig bra lärare med mycket kunskap och erfarenhet.  Du lär ut så bra till oss tydlig och saklig är du. Jag är tacksam att du lär oss denna metod som du har fått till dig och delar med dig till oss alla.

Jag skulle absolut rekommendera denna kurs till andra för den ger så mycket tillbaka till en själv. Plus att man kan hjälpa andra såklart.

Tack för denna helg/

Lena

Hej Solkarina

Tack för en fantastisk helg i högra vibrationer och information. Roligt att träffa dig och gruppen.

Nefertiti metod är fantastisk och innebär olika moment som ger

möjlighet att utforska oss själva på en djupare nivå. Det är en 

metoden som jag har använt nästan dagligen sen min första kurs. Jag skickar

Reiki och Sann Essens healing efter att ha öppnat det heliga rummet. Jag ber alltid att ljusvarelser, Gudinnor, Änglar, Galaktiska Guider och Uppstigna Mästare ska vara runt om mig. Då känner jag mig förankrad för att gå vidare.

I jobbiga situationer mitt liv har NKH gett mig trygghet och stöd. Nefertiti kosmisk healing® har varit en viktig del i mitt dagliga liv.

Mina tankar är bara positiva. Även om jag har gjort del 1 tidigare

det känns bra att repetera. Det är lätt att använda metoden men ändå går den på djupt och ger många reflexioner, upplevelser. Det finns alltid något nytt att lära sig. Att upptäcka sig själv, vad som saknas för att gå vidare är en viktig del i min utveckling.

Många verktyg för min egen utveckling i första hand och bearbeta blockeringar i min energi system. Sen insåg att jag skulle jobba mer med Gudinnor och själsgruppen. Det var dags att lära känna bättre dem.

Solkarina har alltid fantastiska kurser. Kunskap, förmåga att förklara på ett enkelt sätt olika moment och väldigt pedagogisk. Alltid nöjd med hennes kurser.

Zoom har öppnat möjligheter att gå flera kurser. Det fungerar jättebra, nästan lika bra som en fysisk kurs.Tid för resor, hotell och pengar sparas. Skönt att sitta hemma speciellt på vinter. Jag uppskattar verkligen zoom och har öppnat dörrarna för mig att vara med i flera kurser.

Absolut. Alla som vill utvecklas skulle gå den kurs.

Kram/Maria

Hej underbara vackra Solkarina! Jag vill börja med att tacka för en helt underbar och fantastisk kurshelg, ser fram emot steg 2. Jag känner mig så fylld av ljus och glädje. Jag älskar verkligen denna metod och denna metod kommer jag verkligen använda.

Jag känner spontant efter denna kurshelg vilken underbar kurs och detta att återhämta själsbit var så innerligt ljuvligt, så oj vad härligt det var när det kom tillbaka och jag blev så rörd.

Jag känner efter denna helg vilka helt fantastiska ljuvliga enorma verktyg jag har om jag lägger ihop alla fantastiska kurser jag har gått för dig!

Ser nu verkligen fram emot att gå in på plattformen och sätta mig i lugn och ro och lyssna på det vi har gjort under helgen, och reflektera.

Det jag tar med mig efter helgen är att jag ska sätta mig och hämta tillbaka mer själsbitar, det kom även under lunchen till mig att jag ska jobba mer med gudinnorna, så det ska jag utforska mer.

Solkarina ser jag som en fantastisk lärare som har lär ut väldigt bra och har ett väldigt fint bemötande.

Jag upplever att gå via zoom funkar väldigt bra, det är väldigt roligt att få träffa människor i hela sverige från norr till söder, vilket är möjligt tack vare zoom, som sagt så finns det många fördelar att gå via Zoom.  Det är klart att träffas fysiskt är ju något annat och det har sina fördelar, men jag tycker att gå kurs på zoom är väldigt bra och är så nöjd med det.

Jag skulle absolut rekommendera denna kurs till andra!

usen tack Solkarina ❤ Energier i form av inspiration och lycka virvlar runt mig här.

Du är en fantastisk lärare och jag är glad att jag fann (eller egentligen leddes till) Nefertiti Kosmisk Healing® 

Jag antecknar mina svar i punkterna, så se nedan…

Önskar dig en fortsatt fin söndag.

Vänligen Annika

Tack för en fantastisk helg. Känner mig fylld av ljus och väldigt glad.

Jag skulle uppskatta om du kan svara på dessa frågor.

NKH är en kraftfull metod med otroligt starka energier. Den är enkel att utföra och går verkligen in på djupet av ens väsen. WOW! är min spontana tanke och känsla. Den här helgen har gett mig bekräftelse på att jag hittat rätt healingkurs. Har dragits åt healing länge men har inte känt mig dragen till de healingkurser/ -lärare som finns runt mig där jag bor. Har därför tidigare också skjutit undan den där pockande tanken att jag ska lära mig healing.

Förutom alla energier tar jag med mig inspiration, glädje, insikter och en djupare känsla av gemenskap med allt medvetande.

Solkarina är, som jag skrev ovan, en fantastisk lärare. Jag gillar när du delar med dig av egna exempel från dina egna upplevelser. Eftersom jag delar din uppfattning om att vi inte härstammar från aporna kan jag känna ett lugn, en trygghet i det, en inre trygghet som jag kanske inte känner med andra lärare på samma sätt. Du förklarar och berättar på ett lättfattligt sätt så det är enkelt för mig som deltagare att förstå och hänga med i det du lär ut. En utomordentlig lärare med ett stort, varmt hjärta.

Detta var första gången jag gick en distanskurs överhuvudtaget, även ZOOM var nytt för mig. Jag upptäckte flera positiva saker med att gå via ZOOM. Dels så pratar deltagarna inte i mun på varandra som jag upplevt på andra fysiska kurser jag gått. Det har varit enklare att lyssna och ta till sig då en i taget pratar. Under pauserna har jag upplevt att jag kunnat få en stunds mental vila på ett bättre sätt än vid en fysisk kurs. Jag behöver tystnaden då och då under dagen.

Jag kan rekommendera den kursen JA.

Annika

Hej!

Det var en fantastisk helg. Tack! Metoden är helt fantastisk. Man fick lära känna olika energier och kan välja den som passar just nu till dig eller klienten. Jag kommer att lägga dessa energier i Reiki behandlingar. Dessutom kanske lyckas samla ihop min själ som är väldigt splittrad just nu. Solkarina är fantastisk lärare. Allt material är upplagd på ett sätt som är lätt att förstå, finns tid för frågor och reflektioner. Kurser fungerar via zoom rätt bra, tycker jag. Man känner energi och flöde.

Svetlana 

Tack detsamma för en fantastisk helg. Känns väldigt bra just nu. Du är som vanligt en inspirerande lärare. Tycker mycket om metoden NKH och ser fram emot att börja arbeta med den. Kan bli ett mycket fint komplement till Reikin. Tänker att jag kommer att använda den mycket på mig själv. Känns som ytterligare en pusselbit för utveckling. Kommer nog att titta närmare på alla bitar för att se vad det är som jag bäst behöver. Kan absolut rekommendera kursen till andra. Att den går på zoom  fungerar jättebra för mig.

Ann-Sofi

Den är ett bra komplement till Reiki, lika bra båda på olika sätt men en styrka att de kan kombineras då de funkar så olika på mottagaren. Underbart att få denna  frekvenshöjningen, nu känner jag igen mig själv efter denna vinter nere i mörkret på mer än ett sätt. 

En enkel metod att använda. Det är bra.

Jag kommer att kunna gudinneprogrammera smycken, alternativt änglaprogrammera, spännande.

Jättekul o bra med alla insikter-som jag växt denna helg, tex att lära sig de olika dimensionernas vibrationer är bra. Det har jag längtat efter.

SolKarina är en underbar lärare som är rak, tydlig, ärlig och kan alltid ge svar. Det är därför jag återkommer igen o igen.

Zoom funkar jättebra, vi slipper resa vilket är bra för miljön.

Jag ger Nefertiti kosmisk healing® mina varmaste rekommendationer.

Med vänlig hälsning, Charlotte

Hej Solkarina!

Tack själv, är så glad att du bestämde dig för att hålla den här kursen. Metoden verkar mycket intressant och den verkar kunna öka min förmåga till medvetenhet och balans på ett effektivt sätt. Jag tycker om att det ingår så många olika delar att välja bland, det verkar kunna komma till stor konkret nytta.

Personligen kommer jag att arbeta mycket med att återvinna själsbitar, det ligger helt rätt i tiden för mig och är precis vad jag behöver i kombination med Nefertiti kosmisk healing®. Två arbetssätt som kompletterar varandra.

Jag tycker att Solkarina är en bra lärare, men stort tålamod för frågor och att svara ordentligt på dem tills den som frågar verkligen är nöjd. Det ”slarvas inte bort” något.

Det var bra att gå kurs via ZOOM. Jag hade lite otur med uppkopplingen, men den rättade till sig precis på slutet och då var det jättebra. Lite tråkigt att vi inte kunde byta behandlingar så att vi blev klara direkt, å andra sidan tror jag att det finns mycket på att vinna med en återträff, då vi kommer att ha haft tid att arbeta med metoderna och verkligen jobba igenom så att de landat in ordentligt.

Jag skulle absolut rekommendera kursen till den som känner sig kallad.

Frida

Hej Solkarina!

Jag vill tacka så mycket för i helgen! Det har varit en otroligt rolig och lärorik helg. Jag har fått flera starka intryck som gick rakt in i hjärtat. Just nu har jag svårt att minnas alla, men idag blev det en väldigt stark upplevelse när vi åkte upp på molnet till änglarna. Jag blev rörd och tårögd och det blev en sådan stark och härlig känsla. 

Det har varit väldigt trevligt att träffa alla även fast jag inte pratat med alla så känns det som en fin gemenskap.

Jag tycker att du är en helt fantastisk lärare, och det är ju därför jag valt att gå hos dig! När jag hittade till dig och dina poddar så var det så självklart att jag hittat rätt. 😊 Från början när jag hittade dig var det först den esoteriska utbildningen som fångade mitt intresse, sen började jag med Reiki för det kändes som något jag verkligen behövde. Och det var det verkligen! Under jag gick Reiki 1 så läste jag om Sann Essens och lyssnade på poddar då du pratade om den och den kändes också som någonting jag behövde. När vi sedan pratade om en längre utbildning nu när vi haft våra Reikisamtal, och du föreslog Sann Essens så kändes det helt rätt.

Ha det nu så bra Solkarina tills vi hörs igen och ta hand om dig! 

Hälsningar Lina

Du kan läsa mer om kursen här

Solkarina Sinnligkunskap®


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.