Meditation och energiöverföring med ljusvarelser
oktober 5, 2022
Gratis 21 dagars healing
oktober 12, 2022

Hej Solkarina!

Tack själv för en härlig helg!

Jag tycker att det har ingått många lärdomar under helgen när det gäller att arbeta med energier –  meditationer, olika energistädningar, förflytta medvetandet, finna svar genom ängla-/orakelkort. Jag upplever dig som opretentiös och bjussig med all din kunskap. Det märks redan vid första helgen att du är väldigt kunnig, till skillnad från andra lärare inom området, som jag varit i kontakt med, som jag nu märker egentligen var ganska smala i sin kunskap.

Jag ser med glädje fram emot kommande kurshelg i november!

Hälsningar, F.

Hej Solkarina!

Tack för denna underbara helg. Det har varit magiskt att äntligen få gå denna kurs jag längtat så efter. Du är en fantastisk lärare som är trygg i din kunskap och du leder gruppen med värme. Jag jobbar ju med tarot och har fått så mycket nya perspektiv och redskap jag kan jobba med tack vare dina övningar. Jag känner att bara efter denna helg och allt vi partat om och upplevt tillsammans så har jag fått så mycket ny kunskap att ta med mig. Space clearing, att vara mer i sitt hjärta, tolka orakel-kort, expandera sitt medvetande och ljus-duschen bland annat, allt har varit så spännande att få ta del av. Nu längtar jag efter att få läsa dina böcker och göra de uppgifter vi fått. Ser så mycket fram emot vårat nästa möte i november.

Stort tack och vi ses snart igen

Med vänliga hälsningar C.

Tack själv.

Helgen har varit helt underbar för mig. Jag har innan varit lite förvirrad i vart jag ska vända mig för att få till mig det där jag känner mig hemma. Och det jag har läst och fått till mig innan har inte känts riktigt som jag.

Men för några veckor sedan fick jag till mig ”Solkarina” från mina änglar och började då lyssna på dina poddar, och även kolla på dina kurser. Förra veckan kom ”esoterisk” och ”Sannessens” det var då jag anmälde mig.

Jag har fått så mycket bekräftelser denna helgen på sånt som jag innerst inne redan visste, och jag tror att jag bara behövde veta att det är rätt som jag känner, för att våga släppa på sista spärren att lita på mig själv, eftersom jag inte haft någon att fråga.

Denna helgen med änglar, jag säger bara wow hihi, jag älskar dem. Jag fick äntligen upp mina ögon för dem för drygt två år sedan (tror de har kämpat ett bra tag innan dess) och jag har dem med mig var jag än är, när jag än behöver eller de vill få mig att lära mig, bearbeta nåt eller bara hjälpa mig på vägen.

För mig känns du som lärare lugn, trygg i dig själv, väldigt lätt att lyssna på och lätt att förstå vad du menar.

Jag är jättenöjd med de kunskaper vi fått till oss.

Synd det är länge till nästa gång för det var så härligt att få träffa dig och mina kurskamrater, jag kände mig hemma bland er.

Vi syns snart igen 😊

Vänligen A.

Hej, och Tack själv!

Jag tycker att helgen var bra och intressant,  uppskattar att du vet vart ditt skåp skall stå, det blir effektivare så.

Du bär på mycket kunskap och erfarenhet, och de funderingar som uppstår, får råd eller svar.

Mina böcker kom idag, så du vet 

N.

Hej

Allt har varit jättebra!  Detta första kurstillfälle har varit så lärorikt och så kul!

Ditt sätt att lära ut är pedagogiskt, genomtänkt och med ett mycket bra upplägg. Du tar dig verkligen tid till allas funderingar.

Att det även varit många praktiska övningar så vi får testa det som lärs ut och höra från andra deltagare vad de upplever samt all feedback från övningarna är toppen! Jag tycker också det är bra med plattformen där vi kan logga in och läsa, lyssna på inspelat material och öva så man håller igång mellan kurstillfällena. Helgen har redan resulterat i att jag lärt mig mer om mig själv!

H.

Tyckte helgen var otroligt lärorik och bra. Fina möten och samtal, härlig energi i gruppen och så många bra övningar.

Jag uppskattade din tydlighet som lärare och det kändes tryggt och bra. Ser verkligen fram emot nästa tillfälle! 🥰

Allt gott,
A.

Det känns väldigt bra. Det var en fin grupp, känner mig tacksam. Jag fick mer att jobba med för att växa och komma framåt. Det är det jag har eftersökt. Jag har haft lite svårigheter att känna änglarna förut, men det blev lite tydligare i helgen. Ska arbeta mycket på det samarbetet nu. 

Tack för dig och det du ger❤️

M.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.