Samtal 79: Sann Essens och den djupare inre resan till kosmisk kunskap
februari 5, 2022
Sveriges största digitala kursgård
mars 4, 2022

Hej Solkarina

Tack för en fin helg i vackra energier. Jag är glad att jag hittade till denna kurs, vägen gick genom dina böcker. Där jag till slut efter många års läsning, tänkte finns det inte en kurs i detta?! Och det fanns flera kurser, jag läste på alla och det stod mellan Esoterisk rådgivare och Sann Essens. Jag läste igen och då tippade det över på Sann Essens, så då blev det den. Det känns bra, något som jag märkte är nytt för mig. Var att jag vågade fråga, när jag kände att det här behöver jag förstå på nått sätt. I vanliga fall brukar jag aldrig fråga och tänker det visar sig med tiden. Men nu kände jag att varför ska jag inte fråga, när det finns en lärare med kunskap i detta. Så det var nytt för mig.  Som lärare uppfattar jag dig som mycket pedagogisk, strukturerad, brinner för detta och vill dela med dig av dina kunskaper på ett sätt att alla hänger med på banan. Det är väldigt ovanligt att träffa lärare som delar med sig så.  Jag känner tacksamhet och glädje över att denna vägen visade sig för mig. Det blir härligt 🙂

Mvh Ursula

Hej Solkarina

Det har varit en mycket fin och givande kurshelg bland nya trevliga bekantskaper med en massa ny kunskap, höga energier, intensiv närvaro och glädje 🙏 Som jag uttryckt tidigare, är du en suveränt duktig kursledare som generöst bjuder på dig själv och din erfarenhet & som låter oss deltagare känna oss trygga, inkluderade, modiga och att vi alla har nåt att bidra med 👍 Jag känner mig mkt glad & nöjd, lite trött & samtidigt ”hög” på energier  som det blir efter intensiva kurshelger och det har satts igång en massa processer inom mig, Nu har jag mkt att öva på & arbeta med tills nästa gång. Tack så mkt Solkarina för en toppenhelg!!!

🌼 Lisa

Hej Solkarina!

Jag vill tacka så mycket för i helgen! Det har varit en otroligt rolig och lärorik helg. Jag har fått flera starka intryck som gick rakt in i hjärtat. Just nu har jag svårt att minnas alla, men idag blev det en väldigt stark upplevelse när vi åkte upp på molnet till änglarna. Jag blev rörd och tårögd och det blev en sån stark och härlig känsla.  Det har varit väldigt trevligt att träffa alla även fast jag inte pratat med alla så känns det som en fin gemenskap. Jag tycker att du är en helt fantastisk lärare, och det är ju därför jag valt att gå hos dig! När jag hittade till dig och dina poddar så var det så självklart att jag hittat rätt. 😊Ha det nu så bra Solkarina tills vi hörs igen och ta hand om dig! 

Hälsningar Lina

Hej

Kom snabbt upp i frekvens, vilket var en väldigt skön känsla efter att varit strävande uppåt ett tag men inte riktigt nått ända fram pga den yttre världen och människor som mår dåligt i min närhet.  Nu känner jag av ett starkare sken/flöde inom mig igen.

Tack för i helgen, ser redan framemot nästa 😊

Hälsar Linda

Solkarina Sinnligkunskap

Jag tycker helgens kurstillfällen har varit bra och mycket matnyttiga.

Jag gillar att blanda teori med praktik då det är så som man verkligen lär sig på djupet. 

Som jag sa i helgen har jag följt din podd ett tag. Då jag är noga med mina val av utbildningar och lärare. Jag har som du hållt på med min egen andliga och personliga utveckling i 30 år. Jag känner igen mycket av det du talar om vilket stämmer överens med min syn på livet, grundsyn, andlig & personliga utveckling.

Hälsningar Anna

Solkarina har en enorm kunskapsbank,  står med fötterna stadigt och har ett varmt hjärta. Ser framemot det här året. Varma kramar Monica 

Hej Solkarina!

Helgen var något storartat för mig, jag kände mig som ny efteråt. Jag hittade kursen på din hemsida och blev dragen till den. Jag uppskattar verkligen dig som lärare och hur du lagt upp kursen. Jag upplever att du har en väldigt känslig förmåga att se alla och hjälpa dom med sina frågor. Att ha haft den via zoom var så skönt, eftersom pauserna blev till viktiga reflektions-pauser för mig, samtidigt som jag upplever att vi fick väldigt bra kontakt alla i gruppen. Jättefint. Tack så mycket! Det hade varit lättast att prata med dig för att gå berätta allt vackert jag upplevde. Men jag hoppas att jag något så när har kunnat förmedla min, tacksamhet, lycka, glädje och förväntan inför denna resa. Tack så mycket för att du delar med dig till mig och alla andra. 

Allt gott till dig, Med vänliga hälsningar

Åsa

PS, jag övar och vill verkligen lära känna denna nya värld. Jag ser och känner redan förändring i mig själv. DS Tack Solkarina!


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.