Kursutvärdering – Esoterisk Rådgivare & Dimensionsmedium
oktober 18, 2021
Tarot grundkurs 12 februari 2022
november 2, 2021

Äntligen är jag färdig och certifierad i en utbildning jag länge drömt om att få gå. I flera år har jag sett kurser och inte i Sverige förstås för att kunna vidareutveckla både MediReiki® och att lägga till övriga tjänster. Detta är ett begrepp som inte är så vanligt i Sverige men som kommer att bli det då fler och fler lär sig vad en dödsdoula gör. En Doula är en stödperson som kan finnas med vid förlossning men också vid livets slut.

Vi behöver prata om det oundvikliga nämligen döden. Vet du om att du ska dö så har du alla möjligheter att tillsammans med en dödsdoula få hjälp att göra klart allt som är oklart. Planera din död, hur du vill att den ska se ut och hur du vill involvera din familj och dina vänner. Naturligtvis ska vi hoppas att vi alla både du och jag får leva länge, bli gamla och vara lyckliga. Oavsett om du vet att du kommer att dö och är ung eller gammal så kan döden faktiskt bli lika vacker som en födelse in i livet kan vara.

En dödsdoula är någon som följer dig vid livets slut och är ett aktivt stöd för för aktivt döende. Som Doula kan jag ge stöd både till dig och din familj på många olika sätt inklusive fysiskt, andlig och även praktiskt. Jag är dessutom utbildad i Sorgbearbetning och har insikt om hur förlustprocesser kan uttrycka sig. Jag kan ge dig MediReiki®, massage hjälpa dig med praktiska saker vid sjukbädden. Men också finnas där så anhöriga får en paus.

Du kanske vill ha hjälp att planera begravning och framför allt hur du vill göra avslutet med dina nära och kära. Ibland finns en önskan att efterlämna olika nedskrivna tankar för eftervärlden. Jag kan finnas med och vaka. Hjälpa till att organisera information till din familj så att alla även om de inte är på plats får information om hur du mår och vad som händer omkring dig.

Vi kan tillsammans eller med dina anhöriga planera ceremonier för att fira det liv du haft.

Att känna sig trygg när man kliver in i döden är en upplevelse jag kan ge dig och hjälpa dig med att känna som dödsdoula.

Solkarina //


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.