Möt ditt vackra jag
juni 15, 2022
Arbeta som galaktiskt medium
juni 16, 2022

För vem vill inte det? Många av oss vill ju självklart få mer erfarenhet av den osynliga världen som vi kallar det för. Men faktum är att den världen inte är osynlig vi lever sida vid sida med den i varje ögonblick. Vad det handlar om är att människan är så instängd i sin fyrkantiga tänkande att man inte ens är öppen för andra dimensioner. Hur skulle människor kunna vara det när de inte är öppna ens för sin egen och att se sin egen utveckling. Ha kontakt med sina egna känslor, förstå och kan hantera sina egna tankar?

Om du aldrig ätit sushi du vet rå fisk med ris då skulle du och jag kunna sitta här i åratal för att jag kan försöka beskriva för dig hur det smakar och känns i munnen. Betydligt snabbare skulle det gå om jag bjöd dig på sushi så du själv fick smaka. Utan att uppleva kan du aldrig veta hur det smakar.

Att bjuda in osynliga världar och det okända utan att känna till dimensionerna är detsamma. Du kan tro, önska och hitta på vad och vem du har kontakt med. Men om du inte känner och har upplevt skillnaderna så kommer du aldrig att veta vad som är vad.

Det är vad som skiljer ett dimensionellt medium från de vanliga medium som finns, de som arbetar med ”andevärlden” och osynliga världar. En esoterisk rådgivare skolas att se skillnaderna. Esoterisk betyder ju faktiskt det som är dolt och därför skolas en esoterisk rådgivare i att se, uppleva och förstå skillnaderna, desto mer vi esoteriska rådgivare och dimensionella medium övar så blir vi också väldigt duktiga på att känna skillnaden på varelser i olika dimensioner.

Så önskan handlar inte om att få vara en ren kanal till en osynlig värld utan det handlar om att ha kunskapen om vad som finns i de osynliga världarna. Både det där som är bra men också det där som känns mindre bra. Och hur ska du egentligen kunna vägleda en människa om du som medium inte förstår skillnaden, eller om du som medium säger att: nä, demoner finns, nä  varelser som drar ner din energi finns inte om du inte tror på dem förstås. Farligt, det är just de som gör att vi kan bli påverkade av dem. När du förstår och kan känna skillnaden då vet du när du ska vända dig om och gå ifrån en situation eller när du ska stanna och lösa något. Det är skillnad på detta

Det andliga Sverige är på väg mot en icke bra verklighet tycker jag, eftersom många tror att vara en ren kanal är att ta allting som kommer och dela det rakt ut.  Men man ha ringen egentligen självkännedom att referera till, för det esoteriska arbetet är en kombination av den dimensionella kunskapen och ditt liv och din livserfarenhet. Ett bra medium kan kombinera det.

Om man  tror att det räcker att jag tänker att ”bara gott”, kommer in från den osynliga världen så är allting som kommer från den osynliga världen bra!! Det är en otroligt naivt och falsk illusion. Det är precis de som lurar oss och får oss att stanna i ett fyrkantigt tänkande.

Vårt kosmos är så stort så oändligt stort, vad är det som får dig att tro att alla, vill väl? SE dig omkring i det vanliga livet, vill alla människor alla människors väl i det vanliga livet? Nej, vad är det då som skiljer det från de utomjordiska dimensionerna eller från andra dimensioner där man också strävar efter balans, kunskap och harmoni. Tror du verkligen att vi människor skiljer oss från dem? Vi är delvis djur och det innebär att vi har en instinkt inom oss som kommer att fokusera på överlevnad. Den finns där, vi kan inte gömma den för den är en del av vår fysiska kropps funktioner. Men vi kan balansera den med hjälp av vår medvetenhet och vår vilja.

Det är tron på att vi bara kan be om att få vara en ”ren” kanal från den osynliga världen som gör att människor säger, ja tack andevärlden utan att veta vad de säger ja tack till. Det är så det andliga Sverige ser ut, människor är sökande, sökande efter sig själva fast i världen utanför.

I otroligt många år har jag nu utbildat människor i dimensionell kunskap genom den esoterisk utbildningen. Gett människor verktyg, för, att lära känna dimensionella världar. För det är vad det handlar om att lära känna dem inte att tro att man kan ”tänka” sig till dem. Du behöver känna och veta med hela ditt väsen.

Den kunskap du får är den kunskap läraren har, det finns ingen människa som kan dela kunskap som de inte bär på. Det är så enkelt, många sökare, provar sig fram, det är ofta då man använder verktyg av olika slag, ceremonier och får häftiga upplevelser och sen säger man, ja det är här sanningen fast det bara är en doft av sanningen om dem själva, livet och det stora kosmos.

Osaliga spöken som människor jagar, och till och med säger, ” att det inte vet vem som kommer in i rummet” är precis de astrala väsendenas bästa verktyg. Därför blir fler och fler människor som blir smittad, av tunga energier, som kan styra och härska och de märker det inte själva.  När livet inte blir så bra som man vill då kan du vara säker på att du bjudit in något som vill härska, eller styra i ditt energisystem. Att du har en svag tanke och inte kan hålla energin, för det finns inga energitjuvar utan det handlar om att du, just du, inte kan hålla din energi. Den som du är ansvarig för. Okunskap är en skugga som följer människor, den som vågar se skuggan får också kunskap. Den människan kan välja ljus i stället för skugga, men om du aldrig mött skuggan, hur ska du då kunna göra val?

Att kalla in ”andevärlden” och de osynliga världarna som man säger och be om ”endast det som är gott” får komma, då har man inte förstått hur vi människor skiljer oss åt. Man har inte förstått att vi människor har olika förmågor för vi har inte lika i våra förmågor.

Det som är gott för dig behöver inte vara det för mig

Det som är ljus för dig kan vara ett mörker för mig

Det är sånt vi aldrig vet därför, om du ska lära känna dig själv, ska du bli en dimensionsvandrare, någon som kan skillnaden. Någon som vet hur andrasidan känns, hur en mästare känns och uttrycker sig, skillnaden på en utomjording och en utomjordning, eller vilken kunskap någon andlig guide som levt tidigare på jorden har.

Att möta och känna en ljusvarelser som inget karma har eller känslan när du talar med en älva. Möta ett kraftdjur eller en ditt högre jag.

Det var vad vi gjorde i helgen som var, jag visade på hur de kan lära sig hur, olika dimensioner känns, det i sin tur hjälper människor att förstå sig själva.

För skillnaden på dem och oss är att vi, du och jag som är människor, vi kan kliva ur en fyrkantig låda som den verklighet vi lever i är, för att vandra i världar, möta varelser med oändlig kunskap och det finns redan inom oss.

Den 24-25 september startar jag åter upp utbildningen till dimensionellt medium vill du lära känna osynliga världar utanför dig och inom dig är du varmt välkommen att delta.

Jag önskar dig en fin sommar.

Solkarina Sinnligkunskap

Läs mer om utbildningen här


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *