Att vara rädd för mörkret
november 3, 2021
Shamansk själsåtervinning
november 4, 2021

Ur boken Nefertiti kosmisk healing

Merkaba står för

  • Mer ande – ljus
  • Ka själ – ande
  • Ba kropp – kropp

Var medveten om att vi inte talar om själ här utan om ljus och ande och kropp. Merkaba är en ”vagn” en rörelse som gör att du kan byta dimension. Varje gång du höjer din medvetenhet genomgår du samma process som i Merkaba. När vi ska ta oss från den tredje till den femte dimensionen behöver vi höja vibrationerna detta kan vi göra genom healing, meditation och merkaba-rörelsen.

När jag först kom i kontakt med detta var när jag kanaliserade Kristushealingen. Kristus berättade då för mig att varje människa vibrerar på olika frekvenser. När vi höjer vibrationerna, alltstå frekvenserna då skapar vi en ljuskropp en gemensam frekvens av ljus. Vi kallar det också upplysning eller att få insikter. Detta är vårt naturliga tillstånd och då är vi i fullständig kontakt med våra högre jag och lever i en enhet tillsammans.

När alla människor på hela jorden höjer sina vibrationer då kommer jorden att bli upplyst. Ser man då jorden från rymden kommer den att glöda av ljus berättade Kristus för mig 2005. Detta är målet för mänskligheten det är också då vi blir ett gemensamt medvetande. Du kommer i steg 2 att få en initiering (väcka ett minne) i helig geometri och Shamballa vibrationen.

När vi växer andligt som vi lärde oss i steg 1 genom att bemästra det andliga jaget, det själsliga jaget för att slutligen komma till det andliga jaget. Då är du aktiverad genom ditt andliga jag i Merkaba. Din fysiska kropp som du har i den tredje dimensionen kan du jämföra med den lilla dockan på bilden. Jag tycker att dessa ryska dockor så väl beskriver hur vi är samma fast vi växer i det. Allt finns inom oss och runt oss. Du är fortfarande samma människa som du är idag men du ser och förstår mer när du växer.

Genom Merkaba höjer du vibrationerna och kan då använda dig av alla dina energikroppar och kunskapen du har i dem. ( 12 chakraflöde). Du får på steg 2 i Nefertiti kosmisk healing® lära dig hur du aktiverar din Merkaba som hjälper dig att dimensionsvandra.

Solkarina Sinnligkunskap®

.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.