Lär dig se aura i dagens podd
januari 13, 2021
Vad är en aktivist och minnet av förintelsen
januari 28, 2021

Den här metoden är helt fantastisk för att förstå hur du med intentionen kan arbeta med ditt medvetande. Kanske har du aldrig mött ditt medvetande förut? Under minikursen får du lära dig att dagligen energistäda ditt energisystem och sedan olika övningar för att expandera ditt medvetande och förflytta ditt medvetande. Då kan du välja att vara i hjärtat tex när du vill alternativt ha ditt medvetande hos ditt högre jag och se ur det perspektivet.

Med den här metoden kan du städa bort intryck och energier från ditt energisystem dagligen.

I alla möten, med tankar och känslor och intryck du möter är detta den enklaste metoden som finns för att energistäda ditt energisystem. Du blir inte längre beroende av energier du möter, andra människor eller sådant som inte ska vara i ditt energisystem som fastnar.

Det ingår också en metod för att träna ditt medvetande genom att öva på att förflytta medvetandet och därmed var i harmoni med kroppens energier. Du kan med den här metoden välja att ha ditt medvetande i hjärtat.

Min erfarenhet är att de som energistädar sig på detta sätt får mer synkronitet i livet, upplever livet lättare,  en känsla av att större och mer kontakt med sig själv.

Du får också prova på att expandera ditt medvetandet att omsluta större och mindre områden för att lära känna dig själv.

Du bokar och betalar med kort här

Du kan också betala via faktura här


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.