Felaktiga råd kan leda till psykoser
juli 4, 2022
Digitala böcker – Nyhet
juli 10, 2022

Idag samtalar jag med Monica och Anita som båda har en bakgrund i spiritualismen men idag valt den dimensionella vägen. De delar sina erfarenheter och kan idag berätta om skillnaden mellan kunskap och utbildningar som de själva har erfarenhet av.

När man som sökare börjar leta efter svar på frågor som varför finns jag här? Vad är meningen med mitt liv? Det stora Varför och Hur som många bär på.

Hela podcasten Solkarina handlar om att du ska lära dig mer om hur jag arbetar och vad det innebär att vara ett dimensionellt medium och att utbilda sig till esoterisk rådgivare. Syftet med att var och en av oss ska hitta mer och mer kunskap om våra egna Varför och våra Hur.
Esoterisk betyder det som är dolt och det är vad det handlar om att vi ska se vad som är dolt för oss inte bara anta sanningar utan att kunna förankra dem.

Vi samtalar om skillnader mellan spiritismen, spiritualismen och den dimensionella esoteriska vägen.
Varför ska vi vara källkritiska?

Detta är också en bransch där människor far illa genom i grupper som är slutna och sekteristiska. Vi som esoteriska rådgivare och dimensionella medium arbetar inte så utan fokus ligger på personlig utveckling.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.