Shamanens värld
augusti 2, 2022
Det dimensionella mediumskapet vad är det?Hur skiljer det sig från det gamla mediumskapet i uppvaknandet?
augusti 8, 2022

Det är skillnad på medium och medium. Många tänker inte på det och därför tänkte jag berätta lite mer om det på bloggen. Varför? Naturligtvis för att du ska veta skillnaden när du går till ett medium. Spiritualisterna är utbrytare från den kristna 1800-tals traditionen och därför använder man begrepp som Gud, de sju spiritualistiska principerna bygger på att Gud använde sju dagar för att skapa världen. Hela rörelsen är religiös och bygger på Religion. Man har regler för vad som är gott och ont, rätt och fel trots det så säger man att det inte finns något mörker och inte något ont. Man ger människor en övertygelse om att själen övervinner döden. Trots att varken du eller jag vet vad som händer efter döden vi kan bara spekulera. I min värld är själen våra tankar och känslor allt vi upplevt och kommer att uppleva, vi bär hela Akasha-biblioteket inom oss och där kan man vandra liv efter liv om man vill. Det som förenar oss är vårt medvetande men det filtreras genom själens erfarenheter och det är därför vi tycker olika du och jag.

Spiritualister och spiritism är inte filosofiskt som den dimensionella kunskapen. Då den är den dimensionella kunskapen bygger på människans egna inneboende krafter och filosofisk eftersom bara du själv vet vad som är bra för dig. Spiritualisterna är helt besatta och upptagna av en värld av andar som vägleder dem.

Det är därför dimensionsvandring blir extra viktigt. De flesta medium speciellt de som tror på själens överlevnad har bara två verkligheter. Den här som vi alla delar och den som alla som dött finns i som väntar på att få förenas med er. Vilket i min värld är en absurd tanke eftersom de döda är enbart minnen i våra själar. Våra själar har inga superkrafter som gör att de återföds om och om igen för att vi ska lära oss något om oss själva. Det är ett tankesätt som man använt i många tusen år för att kuva och få människor att foga sig. En människa som är rädd för att göra fel, rädd för att misslyckas kan alltid hoppas på att i ”nästa liv” ska de få det bättre. I steg 4 i den esoteriska utbildningen visar jag mer hur detta fungerar.

Den dimensionella kunskapen gör att vi delar ansvaret för det som händer på vår jord. Desto mer medveten en människa blir så expanderar också deras medvetande och de kan se både till sitt eget och andras bästa.

Spiritualisterna hävdar att de kan bevisa själens överlevnad. Medans den dimensionella kunskapen säger att det är fel de är bara bra på att göra energiavläsningar på det förflutna, och på de människor som inte kan släppa taget om anhöriga som dött utan som behöver få kontakt med minnena för att läka sig själva.

Det finns inget som bevisar att själen överlever så det stämmer inte.

Att människor kan veta saker om de som är döda, eller kan anta deras ansiktsform när mediumet tonar in på dem ( transfiguration ) är inget bevis. Det enda det bevisar är att man av någon anledning kan veta något om en död person, eller, förändra sitt utseende så man liknar dem. Den som förändrar utseende efter energi-intoning gör samma sak som shamaner kunnat i tusentals år när de ändrat skepnad. Det handlar om att de gör intoningar och när man gör intoningar kan man få veta allt eftersom allting om en person som levt på jorden finns i minnenas lund. Därför är det inget bevis bara för att ett medium kan leverera svar för att de vet saker om en människa. De är duktig på energiavläsningar men det innebär inte att det är bevis. Du kan läsa om forskning på den här länken man använder ofta argumenten inom alternativ medicin och utveckling för att rättfärdiga det man håller på med att det finns bevis. Det finns ingen vetenskaplig evidens bakom själens överlevnad. Därför att först måste man komma överens om vad själen är. Att människor kommer tillbaka från ljuset när de varit döda är inte heller något bevis det är människors egna åsikter och summeringen man gör efter att ha återuppstått efter att ha varit död eller nära döden. Jag har själv gjort det 2 gånger. Där jag verkligen blivit inbjuden i himmeln till mina anhöriga men valt att stanna på jorden. Trots det har jag kommunicerat med dem i det jag kallar minnenas lund.

Tron på själens överlevnad är för de anhöriga att kunna hoppas att de människor de älskar ska ha det bra. När de inte kan acceptera att de gått vidare så fortsätter de att tala med dem som om de fortfarande lever, och de lever, i ditt minne.

Jag tycker det är ganska allvarligt att både mediumförbundet och Reikiförbundet hävdar att deras föreningar baserar sig på forskning och att de skulle ha kvalitetssäkringar hos dem som är medlemmar. Det finns ingen som helst kvalitetssäkring i någon av föreningarna. De enda som gagnas av föreningarna är de som sitter i styrelsen. Därför att människor tror de kan mer för de sitter i en styrelse. Människor blir helt enkelt upplurade där. Vem som helst kan kalla sig medium eller healer och gå med i föreningarna utan någon check på vad de egentligen kan. Många som är med i medium förbundet är inte certifierade medium utan har gått en helgkurs i healing. Men trots det hävdar de liksom i Reikiförbundet att de kvalitetssäkrar utövare. I Reikiförbundet kan du kalla vilken energimetod som helst för Reiki och du får bli medlem. De är inget annat än fritidsföreningar för sökande människor som försöker rättfärdiga det genom oprofessionella uttalanden.

Det finns inget bevis för att ett medium kommunicerar med den som är död och inte minnena från den döda. Det finns alternativa förklaringssätt men spiritualisterna vill inte lyssna till det.

Något som nästan är ännu värre inom mediumskapet är de medium som under mediumutbildningen tar med sina elever på spökjakt, ja du läser rätt, spökjakt. Vad har det med mediumskap att göra och människans inneboende krafter? att jaga bort spöken och rensa bort saker i hus? Hur vet de att de inte rensar bort det som är bra och gott när de ändå inte har någon dimensionell kunskap? Det finns en del att reda ut tycker jag.

Den dimensionella kunskapen hävdar att det finns många olika dimensioner av medvetenhet och varelser som lever på dessa. Det har shamaner vetat i tusentals år eftersom de reser mellan olika världar, mellan olika dimensionella plan. För att kunna göra sina resor har shamanerna väktare och hjälpare.

Inom spiritualismen anser man att allting är gott för det onda finns inte och skulle du uppleva ont så innebär det att du är avundsjuk, bitter, hatar, känner hämnd, smärta och ilska bland mycket annat. Ja du läser rätt men känn ingen skuld! Vilket för tankarna för mig till att det är en djup sekteristisk rörelse där man lägger skulden på människor att de ”tänker” fel när de upplever demoner eller andra väsen som har en låg vibration och kan upplevas som onda. Det är verkligen att omyndigförklara det människor ser och upplever.

Eftersom spiritualisterna tror på Gud så är allting gott för Gud är god. När de inte kan förklara den dimensionella upplevelsen hos människor så väljer de att kalla det för att människor är svaga på olika sätt eftersom det inte finns onda andar och inte heller demoner. Gud är ande och anden är god säger de.

I min värld genomsyrar ett flöde av kosmisk energi allting både det som är gott och ont i spiritualisternas värld. Jag väljer flöde istället för polariteter.

Faran med detta har vi skrivit om i boken Demoners agenda för jag skulle personligen inte gå till ett medium eller söka hjälp någonstans hos någon som inte kan skilja på mörker och ljus. Det är steg 1 i den esoteriska utbildningen att veta skillnaden och det är därför man får lära sig att dimensionsvandra för att lära känna olika dimensionella plan. Först när du lärt känna dem kan du göra rätt val också. Om du inte känner till de plan som innehåller lägre entiteter med mindre kunskap och mer ego då riskerar du som spiritualistiskt medium eller spökjakts medium att bjuda in lägre stående varelser som inte har någon kunskap att förmedla.

Det kan inte hända hos ett dimensionellt medium som förstår skillnaden.

Jag tycker verkligen det är förfärligt att man lägger så mycket skuld och skam på de människor som upplever jobbiga saker i livet och när medium lever i en rosa bubbla där inget dåligt finns. Välkommen tillbaka till verkligheten.

Bara så du vet är jag fullständigt övertygad om att min lillasyster som dog som bäbis, min mormor , min mormors mor, min farmorsfar, min bror, min mamma och alla mina vänner som dog för 20 och 40 år sedan, jag är fullständigt övertygad om att de inte sitter på andra sidan och väntar på mig för att fortsätta att dela evigheten med mig. De sitter inte med kaffe och bullar och väntar. Men som dimensionellt medium finns de alltid i mitt hjärta, jag kan alltid tala med dem i minnenas dal när jag själv vill. Men det finns bara fragment av dem de fragment jag själv minns.

Fastna inte i andras sätt att studera verkligheten och dimensionerna utan lär dig att vara mycket friare än så

Det finns inget ont och det finns inget gott det finns bara flöde i samklang och harmoni med hela kosmos. Glöm aldrig det!

Balans eller obalans väldigt enkelt. Desto mer balans du känner och upplever så kommer mer och mer av medvetandet att vara närvarande i din fysiska kropp. Själens transformeras till kunskap och ljus gör att du slipper sitta fast i minnenas dal.

Solkarina Sinnligkunskap®

Vill du utbilda dig till dimensionellt medium då ska du läsa mer här vad jag undervisar inom

Är du intresserad av poddar? Jag har många poddar där jag benar ut just dessa saker


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.