Lär dig meditera och hur du mediterar
Shamansk praktik – leva den shamanska vägen
november 5, 2021
Att se med örnens ögon
november 7, 2021

Ur boken Nefertiti kosmisk healing®

Steg 2 i Nefertiti kosmisk healing ®

Den här aktiveringen ska du lära dig att använda för att vara i den högsta frekvensen i alla ögonblick. Framför allt ska du öva på detta när du har problem i relationer av olika slag för att bevara en hög frekvens inom dig. Relationer har du till allting, maten, människor, miljöer osv. När du är i din ljuskropp är du också i ditt kosmiska hjärta. Du ser och lever i världen utifrån ditt kosmiska hjärta. Du kan genom den här tekniken både sända healing och hela olika relationer du har. Relationer från det förflutna påverkar dig nu. Detta är ett fantastiskt sätt att höja vibrationen både på platser med tung energi och i rum av olika slag. Genom att höja vibrationen i ett rum kan du påverka de som befinner sig i rummet. De höjer också vibrationen det är detta som sker i olika energiöverföringar och healing. Upprepa detta mycket genom att sända till dig själv genom olika tidsåldrar eller när du vet du har blockeringar som sitter kvar från tidigare erfarenheter. Du kan då göra en omprogrammering av dig själv. Jag har använt den här metoden med stor framgång på ett personligt plan. Jag känner att desto mer jag använder den själv så är det lättare att vara i det kosmiska hjärtats energi. Det skapas ett lugn och en harmoni inombords som är ljuvlig. Det blir tyst i tankarna och jag är i hjärtat.

Jag kan varmt rekommendera den här metoden där du aktiverar alla flöden. Sedan öppnar ögonen och låter energin stråla mjukt genom ögonen. Var i NUET och var i det du känner och upplever just nu. Döm inte det du upplever eller de tankar som kommer bara låt allting passera dig och var i flödet.

Du kommer på detta sätt att transformera gamla programmeringar och med tiden leva mer i ditt hjärta.

 • Ha intentionen klar
 • Starta dina flöden
 • Flöda från varje cell
 • Flöda från ditt kosmiska hjärta
 • Flöda sedan från ditt kosmiska hjärta, ögonen och varje cell

Gör så här:

 1. Fokusera på vad eller vem du vill skicka till då blir din avsikt och intention klar.
 2. Etablera kontakt med jordens kärna.
 3. Etablera kontakt med vintergatans mitt.
 4. Öppna upp flödet i dina 12 chakran.
 5. Sitt i detta flöde en stund och låt dina celler i kroppen bada i detta flöde det är detsamma som en aktivering av ditt Merkaba fast du gör det på ett annat sätt.
 6. Upplev nu hur det flödar energi från det kosmiska flödet du öppnat upp och ut i rummet. Det flödar från varje cell i din kropp och du fyller rummet med vibrationen. Du kan fortsätt och expandera flödet tills det fyller hela huset du befinner dig i, hela staden, hela landet, hela jorden osv.
 7. Om du har en människa framför dig eller bilden av en relation du vill hela ska du göra så här: Känn flödet inom dig och fyll hela rummet du befinner dig i med det kosmiska flödet.  Var klar över din intention, vad eller vem du vill sända till. Tag kontakt med ditt kosmiska hjärta och upplev nu hur det flödar från ditt kosmiska hjärta och till personen. Vi använder oss av det kosmiska hjärtat då det blir en stark intention för att du ska sända energin från hjärtat. Låt ögonen vara mjuka, känn och upplev glädje, lycka och kärlek. Den du sänder till kan vara i rummet eller befinna sig någon annanstans på en annan plats. Det strålar också från dina ögon och cellerna i din kropp.
 8. Avsluta genom att tacka det eller den du sänt till. Känn tacksamhet och sitt en stund och var närvarande i din egen kropp.
 9. Observera att vi ALDRIG stänger flöden. Målet ska vara att öppna och öppna tills du lever flödet.

Solkarina Sinnligkunskap®

.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.