Reikimaster träff för dig som gått steg 3 i klassisk japansk Reiki
augusti 9, 2022
Äntligen är den här den dimensionella utbildningen klar att bokas
augusti 13, 2022

Drömmer du om att utvecklas som människa? Jag tror att du liksom många andra vill känna dig fri i själen, stark i din personliga kraft och att dina tankar och känslor är i balans. En bov i det dramat kan man säga, är din förmåga att vara i din egen energi och vägen dit är att lära känna dig själv, helt och fullt. För vem har ansvar för hur du mår? Utan att vara beroende av ”tecken från universum”, sifferkombinationer eller månens faser i relation till jorden det är bara några av de exempel som kan begränsa dig.

Ditt undermedvetna kommer alltid att göra vad det kan för att hjälpa dig och bli upplyst alltså lära känna dig själv helt och fullt. Det är därför du får tecken från universum för att påminna dig om vem du är. Tecken som kommer utifrån istället för att lyssna inåt!

Det går att skapa strukturer med siffror tack vare det kan vi räkna ut saker som avstånd tex eller  vad saker kostar, siffrorna hjälper oss med det praktiska men de är ingen sanning. Siffrorna är en form skapad för att människor för att vi ska kunna samarbeta med varandra och förstå olika saker. Hur skulle jag kunna veta hur långt det är mellan Umeå och Stockholm om vi inte använde siffror. De är bara hjälpmedel som vi sedan ska släppa taget om.

Du kan ha en låg medvetenhet eller en hög medvetenhet beroende på var du riktar din sanning.

Våra kroppar består till stor del av vatten och som vi alla vet så påverkar månen vattnet genom ebb och flod. Min erfarenhet är att när man har en låg uppkoppling är man oerhört påverkad av månens faser. Det är därför människor mår så olika vid nymåne eller fullmåne man tillåter månen som ligger så nära jorden att påverka ens psyke. Det är skillnad på att lyssna in sig själv när man är i viloläge och i aktivitet men det behöver inte styras av månen utan av ditt sinne och din medvetenhet.

Det är en låg inkoppling om du påverkas av månen. Om du i stället skulle koppla dig lite högre låt säga till Solen då skulle du inte påverkas av månens ebb och flod. Och skulle du koppla dig ännu högre till hela vintergatan, vilket du kan göra genom kronchakrat, så skulle månen, och månens påverkan på dig bli som en piss i rymden. Du skulle expandera ditt medvetande och månens ebb och flod påverkar dig inte längre. Därför att du har lärt dig lyssna på din kropp när den behöver vila och när den behöver aktivitet.

Lejongate eller lejonportalen finns som fenomen i augusti varje år på grund av att Sirius som också kallas hundstjärnan lyser som starkast på himlen ovanför oss. Ser man symboliskt på det hela så är hundstjärnan alltså Sirius precis som hunden är, väldigt programmerbar. En hund kan du lätt styra genom beteendeträning, En hund tränas genom belöningssystemet för det ”känns bra” och Sirius som dimension ligger på den femte nivån. Om vi säger att vintergatan har 12 nivåer, och månen ligger på den tredje så ligger Sirius på den femte nivån men det finns fortfarande 8 nivåer till outforskade för den som är påverkad av lejonportalen.

Du kan alltså välja vad du vill ska påverka dig när du vet att du kan bli påverkad. Är det månen? Sirius som står i linje med jorden? Om Sirius är ett ganska svagt ljus och en svag medvetenhet vad händer då med dig om du väljer att påverkas av den? Det är här jag vill lyfta dina perspektiv!

Runt 2012 stod solen i linje med jorden och vintergatans mitt, det fick en sådan avgörande förändring i kosmos därför att vi i den vändningen började vandra på den ljusa sidan, den upplysta sidan och det är just den sidan som är uppvaknandets sida. Vi har alltså i 2600 år vandrat i mörker på jorden för att få ett skifte som påverkar vårt medvetande. Sist detta skifte skedde började människan bruka jorden så det följer alltid med insikter när den ekliptiska banan med jorden, solen och vintergatan kommer i linje med varandra. Det är inget märkvärdigt för vi människor är en del av naturen och himlakropparna hör till naturen.

Skillnaden på 2012 och månens faser eller lejonportalen är att det handlar om hur mycket ljus från som kan nå jorden. Kan vi ta in ljus från hela vintergatan eller från någon enstaka stjärna? Eller planet?

Gör du en högre uppkoppling kommer du att få en starkare genomströmning av energi. När du får en starkare genomströmning av energi kommer obearbetade känslor och tankar alltså din själ att tydligare visa sina svagheter. Det är då du mår dåligt och det säger egentligen bara att du inte känner dig själv överhuvudtaget!

Det i sin tur gör att du tvingas bli självständig genom att ta hand om och ansvar för dina känslor och tankar eller hur du mår, helt själv, oberoende av månar, solar, planeter eller stjärnor. Det är därför du mår dåligt och inte känner dig tillfreds med livet. Du har inkopplingar på lägre nivåer som Sirius eller månen i stället för att vara i hela vintergatan. De inkopplingarna eller de lägre nivåerna upphör först när du har kontroll på dina känslor och tankar. När du inte har den kontrollen  är du en del av draman, lägre energier och du har fastnat i mönster och nivåer och behöver verkligen en uppkoppling du är som en fjäder i vinden som inte vet var den är på väg.

Stjärnsystemet Sirius är kopplat till Orion som är jägaren, Sirius är jägarens hund, hundstjärnan. Vill du verkligen påverkas av ett eller flera stjärnsystem i vintergatan? Eller kan du ställa dig över det och vara 100% i den kraft och sanning som är du.

Vad är frihet för dig? Vad är flöde?

De som gör uppstigningar är de som behöver balansera ut de lägre dimensioner de fastnat i och dit hör tankemönster, former, strukturer, känslomässiga bindningar till minnen och ofta till det förflutna. Du kanske till och med bär på traumatiska minnen från barndomen du behöver bearbeta?

Varför kan du inte vara i harmoni med hela universum eller med hela kosmos? Varför fastnar du i lägre begräsningar?

Du kan välja att vara i flöde och göra en nedstigning från ljuset eller vara i en uppstigning sökande ljuset.

Ta ansvar för dina känslor oavsett vem som väckt dem, kontroll över dina fladdrande tankar, du är ansvarig för ditt välmående och inte planeter, stjärnor eller månar. Vill du verkligen vara så ansvarslös och skylla ifrån dig?

Glöm inte att på ett år är det 13 faser på måne, precis som kvinnan som menstruerar. Men om du följer lejonportalen så innebär det att du väljer att vara i 12 faser ett trosystem någon hittat på en gång i tiden. Om du väljer att påverkas av månen.

Bli fri människa.

Du är större än du anar, du har möjligheter inom dig som är större än du anar utforska det.

Jag använder mig själv av:

  • Esoteriska utbildningen som ger mig kunskap
  • Shamballas ljus som lär mig om högre dimensioner
  • Nefertiti kosmisk healing som lär mig välja rätt dimensioner
  • Reiki Ryoho som är rent ljus

Solkarina Sinnligkunskap®


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.