Att se med örnens ögon
november 7, 2021
Tarotvägledning varje vecka
november 8, 2021

Ur boken Nefertiti kosmisk healing®

Steg 2 i Nefertiti kosmisk healing ®

Det finns många illusioner om vilka dessa människor är. Många vill göra barn som föds till jorden extra speciella och anger därför dessa egenskaper på de barn som föds. Människor inom dessa kategorier har kommit till jorden i flera tusen år. De 3 olika kategorierna är exempel på utvecklingsprocesser varje människa måste gå igenom för att bli hela och helt förenade med sitt högre jag. Det är i regnbågs-människan vi lever den femte dimensionen.

Indigomänniskor har precis hittat sin andlighet. De är en typ av 3 dimensionella människor som börjat vakna för en andlig verklighet. De är intuitiva och mediala men har inte ännu förstått att dessa egenskaper ska användas för mänsklighetens utveckling och inte för privata syften. När vi levde i den gamla tiden var detta ett vanligt fenomen eftersom det ofta är från den här dimensionen spådomar kommer eller förmågan att sia och se framtiden. Det är början till att öppna upp sig medialt. Det är inte helt säkert de kan agera utan att främst tänka på egna intressen. Dessa har öppnat upp det tredje ögat, ett uppvaknande för en medial verklighet. Varje indigo kommer så småningom att bli en kristallmänniska. Det är en naturlig del av deras utvecklingsprocess.

Kristallmänniskan förstår att allting som händer kommer inifrån dem själva. De kan se draman som skapas även om de inte alltid kan göra något åt det. Kristallmänniskan tänker ofta på andra människor först och mår bra när omgivningen mår bra.

Därför är en egenskap hos kristallmänniskan att ha förmågan att se vad andra behöver och på så sätt vara steget före och hjälpa människor till ett högre välbefinnande. Kristallmänniskan kan smälta in i de flesta sammanhang.

De kan återspegla det som pågår omkring dem genom sig själva. Därför är det lätt att tycka om kristallmänniskor vi tycker de liknar oss själva eller påminner om oss själva. Dessa människor vet att deras sätt att agera i världen påverkar omgivningen. Därför lever de genom sitt hjärta vilket kan vara svårt i den tredje dimensionens verklighet. Många kristallmänniskor mår därför psykiskt dåligt i den tredje dimensionen.

Kristallmänniskan kommer till en punkt i sin utveckling där de förstår att de inte kan rädda världen. De kan göra en liten påverkan och det är då kristallmänniskan börjar hitta sig själv och sin roll i världen. Det är då kristall-människan stegvis börjar bli en regnbågsmänniska.

Regnbågsmänniskan agerar och lever helt från hjärtat. De kan se världen och verkligheten som den är. De vet att de inte kan förändra de draman och den begränsade verklighet som finns. De har därför den stora förmågan att möta alla människor exakt där de är med en stor kärlek. Denna kärlek de förmedlar och delar med sig av bara genom att finnas i rummet gör att människor vaknar och höjer sina vibrationer. Genom att möta och se en regnbågsmänniska kan du få en transformation av din förståelse för världen och hur den fungerar.

Indigomänniskorna är den tredje dimensionen, kristall-människor är den fjärde dimensionen och regnbågs-människor är den femte dimensionens människor. Om du jämför dem på detta sätt och den kunskap varje dimension bär då blir klarheten större för de olika medvetenhets-nivåerna. 

Samhällets utveckling och normer påverkar den sociala miljö människor lever i. Beroende på hur många det finns i ett samhälle som har medvetenhet från någon av dessa dimensioner kommer också samhället att utvecklas på ett speciellt sätt. Runt år 2012 med tidsrymder på fem år åt bägge hållen kommer jorden att helt gå in i en ny sfär av kunskap vilket innebär att vi kommer att gå från den tredje till den fjärde dimensionen.

Men steget till den femte går betydligt snabbare än vad tidsåtgången varit mellan tredje och fjärde dimensionen.

Vi kommer knappt att nudda den fjärde dimensionen innan vi redan är i den femte. Alla andliga övningar du lär dig genom Nefertiti kosmisk healing har som syfte att hjälpa dig och andra att nå ljuskroppens medvetande i den femte dimensionen och högre.

Solkarina Sinnligkunskap®

.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.