Avsnitt 79: Samtal med Ulrika Ekman och hennes Reikiresa
juli 30, 2021
Var finns ”andevärlden”
augusti 12, 2021

Nu är det mycket Reiki och det blir så när hela sommaren har handlat om just Reiki Ryoho. Jag har rest världen runt flera varv snart för att ta del av och lära mig så mycket om Reiki som bara är möjligt.

Det innebär att jag förutom den klassisk japansk Reiki™ jag själv arbetar med och lärt ut i Sverige sedan 1997 även numera kan kalla mig Dai Shihan, och Shinpinden master techer. Krångliga ord för den som inte är insatt som jag är förstås. Men jag är en nörd, en nörd på Reiki.

Jag har nu lärt mig alla de linjer i Reiki Ryoho som finns från Japan och grundaren av Reiki för 100 år sedan. Det känns verkligen bra. Min mamma sa alltid att kunskap är aldrig tungt att bära och så rätt hon hade. Jag fullständigt älskar mitt yrke, att få lära, upptäcka och hitta nya saker i livet. Eftersom Reiki Ryoho varit mitt kall sedan 1990 så innebär det att jag kommer att fortsätta att lära mig och lära ut Reiki så länger jag lever den saken är klar.

Jag kommer därför i framtiden att utbilda i Japansk Reiki och kommer att kunna erbjuda mina elever den djupare kunskapen som finns i den japanska teknikerna som också kallas ”mystery teachings” med den kunskap och den insikt jag fått idag om Reiki kan jag bara säga WOW det finns mycket för Sverige att lära om Reiki Ryoho.

  • Klassisk japansk Reiki™
  • MediReiki®
  • Gendai Reiki Ho
  • Komyo Reiki Do

Det är alla grenar från Mikao Usui Sensei grundaren av Reiki Ryoho förutom MediReiki® förstås som är en anpassning till samhället. Jag har till och med utbildat mig att ge Reiki i operation-salar till patienter under tiden de opereras. Visste du att för 20 år sedan hade man en öppen hjärtoperation och då satt en Reikiterapeut och gav Reiki under hela operationen. Erfarenheterna de har i USA att ge Reiki i operations-rum är ganska fantastisk för det är inte bara den som blir opererad som läker snabbare och bättre, hela teamet blir lugnare, mer avslappnade och effektivare.

Reiki är bra märkligt eller hur

Därför säger jag också grattis till de 8 elever som just nu går till klassisk japansk Reiki™ lärarträningen ni har så fantastiska stunder att se fram emot.

Vi arbetar och praktiserar Reiki Ryoho så som man gjorde i gamla traditioner för att uppnå Satori, upplysning. Vilket innebär att den japanska Reikin har tekniker för det som inte den västerländska Reikin har. Därför säger jag också nej tack till alla metoder som kallar sig Reiki och använder Japanska begrepp men i själva verket är moderna påhitt.

Vad människor ego kan ställa till det

Vill du vara med på den svenska Reikiresan och lära dig Reiki är du välkommen att kontakta mig eller några av de lärare som på kosmisk kunskap plattform praktiserar klassisk japansk Reiki™

Så här ser det glada gänget från helgen ut:

MediReiki® www.medireiki.se
Solkarina.se www.solkarina.se
Onlinekurser www.sannessens.se
Reikiportalen med online Reikikurser
Reikiböcker


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.