Änglastrålar
november 12, 2021
Intuitions kanalen för den kännande kroppen
november 14, 2021

Ur boken Sann Essens och Änglamedvetande

Utbildningen i Sann Essens till änglamedium

Ofta har vi fyra stycken men jag har sett människor med både fler och färre. Det vanliga är en som går framför oss, en som går bakom oss och en på vardera vänster och höger sida. Det är inte alls ovanligt att vi kan höra deras röster när de talar till oss. Ungefär som en röst i huvudet. Vi vet att det är vår hjälpängel som talar till oss för vi känner en värme inombords. Det är en mjuk och trygg röst som aldrig dömer oss. Det är inte en tjatande röst i huvudet, utan en röst och känsla av mildhet och stillhet. Det är därför vi måste vara avslappnade för att höra dem.

Vi kan ibland känna en varm vind från vänster eller höger sida och ofta vill de då göra oss uppmärksamma på något. Det är inte kyla du upplever när det är en hjälpängel utan värme. Kyla och kalla vindar är ofta jordbundna andar eller tankespökenas energi. 

Vissa människor får en känsla av att det står någon bredvid dem, knackar dem på axeln. Men det är aldrig en otäck känsla. Hjälpänglarna vill att vi ska reflektera i livet, ta stilla stunder för då kan de göra sig hörda. Om vi då och då sitter ned och funderar över vår dag och våra dagliga erfarenheter, kan de vara med oss och vi kan uppleva att vi får ögonblickliga insikter. Detta kommer ofta från våra hjälpänglar. I avslappningen och reflektionen sker en närvaro med livet. Hjälpänglarna ska finnas i vår närhet och helst en bit ifrån oss för det betyder att vi gör rätt val, mår bra och går på den rätta livsvägen. 

När vi talar om hjälpänglar så är det de personliga änglarna vi har. Vi kan ha fler änglar som hjälper oss beroende av situation och uppgift som vi har.

Våra personliga hjälpänglar står lite olika omkring oss beroende på var vi befinner oss i våra liv. De hjälper hela tiden vårt allra personligaste jag, så att vi kan må bra.

Vissa människor kan ha dem stående bakom sig. Det innebär ofta att de behöver någon som trycker dem framåt i livet. 

Är man lite feg eller blyg kan de stå bakom som en osynlig mur och trycka på framåt. Då får du en stark känsla av att du inte kan backa utan måste gå framåt.

Ibland samlas de framför oss. Om du väljer vägar i livet som inte är bra för dig. Du kanske upplever att vad du än gör så finns det ett motstånd. Du lyckas inte eller når inte ända fram. Då är det troligtvis dina hjälpänglar som står framför dig för att göra dig uppmärksam på att du inte ska ha så bråttom eller att du ska tänka till för du är på fel väg. 

Var därför uppmärksam när du upplever motstånd i livet, det kan vara änglarna som står i vägen och vill uppmärksamma dig på något. Går du på rätt väg? Tar du de rätta besluten? Eller finns det andra val du kan göra? Jag brukar tänka på det här ibland när livet flyter på och allting bara dyker upp överallt och liksom sätter saker och ting på plats. Det är flöde i livet och det ena ger det andra på ett positivt sätt. Har du inte detta flöde så stanna upp, sätt dig ned, ta en paus och fundera över hur du kan göra annorlunda val i livet så att du får flöde igen.

Människor som är intensiva och brakar på i livet och kanske till och med kör över andra människor har ofta fler hjälpänglar på sin högra sida. De är där för att försöka dämpa dem och att inte vara så påstridiga. Den högra sidan är den aktiva handlingskraftiga sidan hos oss.

Människor som är tysta och blyga och kanske inte vågar så mycket kan ha dem på sin vänstra sida, de är där för att få dem att våga mer. 

Så beroende på var hjälpänglarna står omkring dig, kan du få information om dig själv eller andra.

Ibland ser man hjälpänglarna stå flera meter framför en person. Det bådar alltid gott för det visar att de vet vilka mål de har och går den vägen exemplariskt. Om du inte behöver den extra sparken i baken kan det vara så att en eller flera av dem står långt bakom dig också.

Det ultimata är alltid att de står någon meter ifrån dig. Då kan de sortera terrängen för dig och ge dig föraningar så att du slipper obehagliga överraskningar. Det kan också vara så att du inte behöver deras hjälp så mycket utan klarar dig ganska bra. Människor som har dem i sin närhet har det för att de behöver deras hjälp och behöver lyssna på dem.

Hur ser personliga hjälpänglar ut?

De är ofta ganska små, lite mindre än du är själv. Deras vingar är också små på baksidan av ryggen. De är lite gult gräddfärgade och när man ser dem vid en människas sida så ser man ofta ett starkt gulaktigt sken. De har inga mänskliga ansiktsdrag utan är rent ljus och lätt energi. Den gulaktiga tonen har de för att de har mycket fysisk livsenergi i sig. Det är inte ovanligt att medium ser hjälpänglarna med lite olika drag eller speciella kläder eller saker runt sig. Det speglar då ofta det uppdrag de för närvarande har.

Hjälpänglar som finns på de två första karmiska nivåerna är ofta gult gräddfärgade och det blir ett gult sken när de uppenbarar sig. Änglar på den tredje och fjärde karmiska nivån är mer vita i sin färg och vi ser vita sken omkring oss när de kommer. 

Dessa änglar kommer med information och kunskap. Det som skiljer änglarna åt är att de två första får vi energi av. Änglarna på den karmiska nivån tre och fyra ger oss kunskap och information.

Änglar på tredje och fjärde nivån fungerar inte som hjälpänglar utan ger oss information och utbildar oss. Deras energi är kraftfull och kan omsluta oss ordentligt så vi blir påverkade av den.

Sann Essens och Änglamedvetande

Solkarina Sinnligkunskap®

.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.