Karmas 4 nivåer
november 9, 2021
Avsnitt 94: Anita och Solkarina pratar om skillnaden på andlig healing och klassisk japansk Reiki
november 12, 2021

Ur boken psykometri och energiavläsningar medial utveckling steg 1

När du tonar in och läser av energi kommer du då och då att stöta på olika färger som du ser i ditt inre.

Färger är inget annat än vibrationer på olika vibrations-nivåer. Olika färger har olika betydelse för oss både personligt och kollektivt. Därför är färger endast något som vi upplever med hjärnan när vi tolkar frekvenser.

Du ska lära dig vad färgerna har för symbolisk innebörd. Enklast gör du det genom att se dig omkring vilka färger som finns omkring dig. Var finns den röda färgen och var finns den blåa, gröna, svarta, vita, lila eller gula färgen i vardagen?  När du tolkar färger påverkas du av den betydelse färgen har för oss alla på en kollektiv nivå. Den kollektiva nivån är något vi alla delar. Solen är gul, det är en självklarhet därför kan vi förknippa gult med värme. Himlen är blå och därför förknippar vi den blå färgen med rymd osv. 

Men sedan kan du ha personliga erfarenheter av färger som gör att du sätter en personlig värdering på dem. När du tolkar färger ska du se till båda dessa aspekter; hur ser kollektivet på färgen och hur ser du på samma färg. För färger väcker känslor hos dig och därför påverkas du av färgerna. Vissa känslor kan få vissa färger eftersom känslorna vibrerar på samma frekvens som färgerna har. Hur du sen tolkar det beror på vilken relation du har med färgerna i det förflutna. I energiavläsningar händer det att vi ser färger men egentligen är det vibrationer vi tar emot och sedan tolkar vi dem till en färg.

Samtidigt som vi får en färg får vi också en känsla. Då kan vi börja tolkningen så här:

  • Vilket chakra hör färgen hemma i och vad står det chakrat för?
  • Vad väcker färgen för känslor hos dig?
  • Hur tolkar vi färgen kollektivt?
  • Vad känner du för färgen?

Färger blir därför det första steget för att få kontakt med din medialitet. När du tar in vibrationer i början kanske du inte kan läsa av hela sammanhanget utan du läser av vibrationen istället och ser då en färg. Om du får färger måste du fråga dig själv vad vill färgen berätta? För där finns budskapet till din klient. Kom ihåg att färgen bara är en symbol och bakom den finns informationen.

Utbildningen till Esoterisk rådgivare & Dimensionsmedium & Änglamedium

Boken psykometri och energiavläsningar köper du här

Psykometri och energiavläsningar

Solkarina Sinnligkunskap® år 2012

.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.