Vägskäl i livet
augusti 4, 2022
Meditation den vänliga vägen
augusti 8, 2022

Många undrar hur man kommer i kontakt med andevärlden? Då behöver man först definiera vad man menar med andevärden. Som klarseende så har jag dels sett varelser i olika dimensioner sedan jag var barn alltså, alltid. Som klarkännande har jag dessutom kunnat känna att de känns olika. Det är därför jag tycker det är viktigt att kunna definiera vem det är som kommer och vilken kunskapsnivå de kommer ifrån.

Intention och vilja räcker inte du behöver dimensionell kunskap också för att veta vad som är vad och vem som är vem

Jag har sett många sk. Medium komma upp som en sol på himlen, väldigt entusiastiska för att ramla ned som en pannkaka. Just för att de inte kunnat skilja på vad som är vad. Min esoteriska utbildning visar hur man kan lära sig det och därför är den också en viktig del av mediumsskapet förutom den personliga utveckling. Eftersom vi människor kan vara i många dimensioner samtidigt, det som en del kallar parallella världar som jag menar är VI för vi kan vara i många dimensioner samtidigt, så behöver vi lära känna och utforska dessa världar inom och runt oss.

Det här är kunskap jag tidigt upptäckte det var först i början på år 2000 som jag kunde knyta ihop alla trådar och förstå vilken hemlighet jag kommit på spåren. Jag är övertygad om idag att det också är kopplat till den nya tidens andlighet där människor blir uppvaknade och börjar se och förstå mer och mer hur många dimensioner vi bär inom oss och runt oss.

Det är för mig det ”sanna uppvaknandet” Ner som en pannkaka sa jag, ja det beror på att människor som inte får en dimensionell förståelse kommer att liksom vandra runt utan att känna att man hittar hem. Anledningen till det är att man bara håller sig inom väldigt snäva ramar, eller man ser verkligheten från få dimensioner. Det gör att människor inte känner att de kommer hem eller kommer till sin rätt. Det är det begränsade mediumskapet jag har sett människor återvända till Gud, Jesus, religiösa samfund för de inte funnit svaren de sökt i det spiritualistiska mediumskapet. Och min erfarenhet är att alla medium som gått den ”gamla utbildningsvägen” förr eller senare hamnar där. Därför att något kommer alltid att skava hos dem de får liksom inte ihop sin kosmologi.

Under utbildningen till dimensionellt medium, esoterisk rådgivare men också om du väljer att arbeta som änglamedium behöver du kunna skillnaden på vad som är vad.

Eftersom jag arbetar efter teorin ”learing by doing” så handlar det om att lära sig känna igen olika dimensioner. Vi tragglar inte bara efter en – andra sidan, eller andliga guider vår ambition som esoteriska rådgivare är att se mångfalden när vi vägleder. Du kan inte veta hur gädda smakar om du aldrig smakat det, princesstårta, spagetti och köttfärsssås. Du kan läsa bok efter bok efter bok men du kommer ändå inte att veta skillnaden. Det är learing by doing. På den esoteriska utbildningen är det därför vad vi gör, vi gör dessa övningar tillsammans så du verkligen ska veta och känna skillnaden.

Det som är så intressant är att vi har ofta ”andra sidan” en dag på hela kursen och på den enda dagen så vet alla hur de ska göra, vad de kan förvänta sig med en sådan kontakt. De behöver inte skolning i 1, 2 eller 3 år för att kunna förmedla den här kontakten.

Och varför?

Jo för att jag lär mina elever hur de tydligt kan och ska skilja på energiavläsningar, kanalisering och direktkontakt. För det är skillnad och vet man inte skillnaden så förstår man inte heller menar jag vilken typ av kontakt man kan få. Vilka förväntningar man har eller kan ha på informationen. Den esoteriska utbildningen är noggrant upplagd för att elever ska få både erfarenhet och skolning genom det dimensionella tänkandet.

Kan alla lära sig? Absolut och självklart men många sitter också fast i gamla förhållningssätt till mediumskapet och det gör att de också binder fast sig själva istället för att de frigör sig själva. Därför kan jag se att människor som kommer till den dimensionella utbildningen till esoterisk rådgivare också är människor som verkligen är redo att möta sig själv och sin livserfarenhet, de är öppet intresserade att veta mer om sig själva och sin omvärld, de har en känsla av att i det också kunna hjälpa och stödja människor på ett högre plan.

De som är rädda, har låg vibration i kroppen, tanken och sitt förhållningssätt de kommer aldrig till den esoteriska utbildningen. Det är just det som skiljer oss från andra medium, vi tänker olika, vi ser på omvärlden olika, vi esoteriska rådgivare siar och spår inte. För vilka är vi att säga vad som är sant för en annan människa eller sia och spå vilka val de ska göra.

Under ”rätt” vägledning så vet varje människa själv och det är att återlämna kraften till människor och göra dem starka och självständiga. Det är vad en esoterisk rådgivare som har ett dimensionellt tänkande kan och gör. Hitta du dem på spålinjer så följer de inte den dimensionella normen och det kan vara bra att veta.

Sedan jag startade dessa utbildningar för många år sedan nu så kan jag se att vissa ord och beskrivningar blivit väldigt populära och används av de omoderna mediumskapet för att locka till sig elever fast de aldrig kommer att kunna ge dem ett dimensionellt mediumskap. Jag skriver det för att du ska veta vad du väljer mellan och veta att du kan välja en kosmologi som är mycket bredare än den var för bara 10 år sedan.

Det mina vänner, är det sanna uppvaknandet på jorden. När varje människa är fri i själen är också jorden en varm, kärleksfull och fin plats att leva på. Där vi inte behöver gå till människor som filtrerar den kosmiska kunskapen genom sig själva.

Vill du veta mer är du välkommen till poddar och kursbeskrivningen

Allt gott / Solkarina Sinnligkunskap®


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.