Avsnitt 72: Attraktionslagarna hur du attraherar från hjärtat
mars 16, 2020
Avsnitt 76: Flygande tefat och hög teknologi från Atlantis 2020-04-01
april 2, 2020
Nu har jag landat på Bali och hittat min plats där jag ska bo de närmaste 6 veckorna. Det blir yoga-träning 100%
Av en slump som förstås inte är en slump dök jag på Sama-yoga och nu förstår jag att jag verkigen blivit vägledd hit. Fantastiska 3 lärare som lever som de lär och har en livsvisdom. Jag gillar det, för jag har också som intention att vara så autentisk som möjligt.
 
Jag lever meningen med mitt liv och min livspassion och det gör också de tre lärarna i Sama Yoga här på Bali. Det är Sky Akasha, Sanna Akasha och Sharada. Underbara människor som lever sin visdom och som de lär.
 
Jag föll för Sama yogan för den innehöll hatha yoga, qi gong och vedisk livsvisdom. Det jag hittills hör på föreläsningarna med Sky Akasha är verkligen en djupare förståelse för veda och de 5 elementen. Tror inte jag mött någon vedisk lärare som varit så djupt inspirerande som han är. Den ära att få lära.
 
Redan efter 2 dagar har jag fått så myckte inspiration hur jag med Skys välsignelse kan använda flera bra yoga och qi gong tekniker på de kurser jag har. Nu blir det lite mindre stillasittande i framtiden.
 
Bali är underbart verkligen så fantastiskt som man kan tro. Risfälten breder ut sig mellan husen, det är varmt, vänliga människor och god mat. Det ligger healing i luften. Jag har ju varit i Indien tidigare men det är inte alls samma sak. Indien har varit mer kommersiellt här finns inget sådant. I Indien var det ganska skitigt och smutsigt men Bali är rent,
 
Det ligger några bredgrader söder om ekvatorn och det är verkligen varmt speciellt när man som jag kommer från 20 minusgrader till 30 plus. Jag inser ganska snart att jag har för lite tunna kläder med mig.
 
Nu väntar 6 veckor av träning i en yoga metod som jag verkligen tror på. Som framför allt passar mig. Sama yogan är en intuitiv youga från  hjärtat och praktiken och övningarna vi utför utgår från hjärtats öppnande. Jag visste att det skulle förändra mitt liv och jag börjar ana hur nu. Jag är så tacksam att jag fått bort hinder i vägen i Sverige då jag nyss avslutat ett samarbete. För det går inte att följa hjärtat och vägen man är ämnad att gå på om man sätter pengar först. Det måste vara en kallelse som kommer inifrån som visar vägen. 
 
Nu går jag varje dag de många trapporna upp under Banyonträdet för att bli en så vänlig och kärleksfull människa jag bara kan bli. 
 
Mantran, chant, sanskrit, japa, vedisk visdom!
 
Nya fantastiska människor kommer i min väg när gamla försvinner.
 
Jag kan bara säga tack
 
 
 
 


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.