Avsnitt 36: Andlighet, personlig utveckling och dimensionell kunskap nr 2
maj 22, 2019
9 nya välutbildade Reikilärare är eximenerade
juli 1, 2019

Måndag till torsdag har jag varit i Uppsala och utbildat ett gäng i regressionsterapi. En fantastisk grupp med mycket nyfikenhet och en stor vilja att utforska vilka minnen som ligger dolt inom dem.

Vi har gjort resor till andra civilisationer. Mött minnen från barndomen allt för att bli så fria som möjligt i kropp och själ från blockeringar och tidigare trauman. Tidigare liv och regressionsterapi är en otroligt bra trauma terapi för den som mår bra. Vi har också rest tillbaka i tiden och till framtida liv.  Det handlar inte om vilka vi var då. Utan vad som finns i det arv som tidigare generationer lämnat efter sig som vi bär på. Desto mer vi kan släppa och neutralisera tidigare erfarenheter i detta och andra minnen desto mer kan vårt medvetande få plats i våra kroppar och vi får mer visdom att använda oss av. Vi behöver ha tillgång till hela vårt minnesarkiv för att se oss själva klart och tydligt och veta vilka kvaliteter vi har med oss. Människor som inte har det handlar ofta i affekt eller lever väldigt oäkta liv.

Fler tidigare liv kurser kommer i framtiden då det är en otroligt bra metod för att se sig själv och lära känna de erfarenheter man är sammansatt av.

Tidigare liv utbildning

Boken om tidigare liv som Solkarina Skrivit hittar du här

 


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *