Jul och nyårskalender
december 17, 2018
NYHET 2 – Reiki kosmisk flödesbehandling
december 20, 2018

Du är perfekt konstruerad för din livsuppgift. Allt du behöver veta finns inom dig. I den här mångdimensionella behandlingen och readingen får du flera moment för att hitta vägen till dig själv och dina själsbitar.

Det som får oss att tappa själens väg är ofta att människan ser för mycket på omgivningen och det som pågår runt omkring. Det är lätt att identifiera sig med det som pågår i det yttre. Din väg är unik för dig och du ska lära dig att gå din unika väg i livet.

  1. Vi startar med en behandling där du får en städning och sanering i din arvslinje 2000 år tillbaka. Band klipps som håller dig kvar i gamla mönster och vibrationer. Behandlingen tar ca 30 minuter då sitter du och blundar för att ta emot saneringen av gammal karma och själsenergi. All själsenergi är karmisk och kommer från tidigare generationer som levt på jorden. Det är av den gamla själsenergin du skapar din personlighet just nu. Genom att sanera den bakåt så blir det lättare för dig att vara i vibrationen från ditt hjärta där du har ett mångdimensionellt medvetande genom alla generationer och arvslinjer utanför tidsrummet. Sedan sitter du i reflektion i 30 minuter och bara upplever dig själv och ditt nya jag.
  2. Jag läser här av solarplexus – hjärtchakrat och kronchakrat. Genom avläsningen ser man vilket chakra ditt medvetande inkarnerade genom och då får du också veta mer om den vision du kommer med in i  detta livet.  När du får mer kontakt med din livsväg – den väg som ligger öppen för dig så kommer du att se dig själv klarare och tydligare. Förstå mer om varför ditt liv är som det är.
  3. Jag fortsätter sedan och gör en avläsning på de själskontrakten som ligger framför dig. Detta för att du ska få ett större fokus på de kvaliteter du bär med dig på jorden. Själskontrakten är viktiga punkter i livet som ligger i livsvägen och som kommer att ske. Du kan inte låsa upp själskontrakten innan de är redo att läsas. Genom att du känner igen dem när de kommer så kan du känna dig tryggare på den väg du vandrar på i livet.
  4. Du får också mer kunskap om varför du valt de själsegenskaper du har då blir ofta livsuppgiften klarare.
  5. Du får också mer klarhet i vilken av Sann Essens änglarna som du tillhör. Det kommer också att hjälpa dig att se och förstå mer om vem du är. Läs mer om änglarna här & boken om Sann Essens 

Steg 2-5 skickas sedan till under dagen som pdf fil.

 

Här kan du lyssna på min podd när jag talar om energimedvetenhet och självkännedom


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *