Samtal 115: Lyssna på vår live om UFO, Agartha, ET och Aliens
december 24, 2022
Jag lägger tarot för vecka 52
december 27, 2022

Tarotkorten är 78 stycken och delas in i stora och lilla arkanan. Den stora arkanan har med vår födelse till död att göra och hela den livscykel som vi människor går igenom. Den lilla arkanan handlar om det yttre livet, sådant vi möter i människor, situationer och händelser.

Jag har lagt tarotkort sedan slutet av 80-talet och använder mig av Alester Crowleys kort.

Den lilla arkanan är indelad i

Stavar – som står för arbete, projekt och energi – elementet eld

Svärd – som symboliserar våra mentala processer – elementet luft

Bägare – som symboliserar vårt känsloliv – elementet vatten

Mynt – som symboliserar hälsa, affärer, välstånd och arbete – elementet jord

I lilla arkanan finns de klädda korten och det är en yngre man och kvinna, samt en äldre man och kvinna som symboliserar människor i ditt vanliga liv.

Jag gillar Crowleys kort därför att de innehåller livets alla beståndsdelar både det jobbiga svåra och det lätta. Dessutom finns det en mycket stor symbolik i korten som är viktig att lära sig använda i det andra steget när man lärt sig kortens betydelse.

Med tarotkort när du lär dig betydelsen kan du sedan fortsätta att utvecklas själv.

För att lära sig tarot på ”rätt” sätt behöver du lära dig de 78 olika korten och vad de står för. Och ja, vår tid på jorden går verkligen att bädda in i de 78 korten tro det eller ej. När man lärt sig tolka kortens betydelse då blir nästa steg att även intuitivt kunna läsa in just symbolik i korten och känslan när du blandar korten.

Att lägga tarotkort och få tarotkort lagda innebär att du behöver ha en duktig tarottolkare som har erfarenhet och kan korten + att vägleda människor. Korten talar alltid om hur läget är just nu och när jag lägger kort då spår jag ingenting. Skulle jag hålla på med spådomar, skulle jag ta kraften från andra människor det är därför jag gör vägledning. Det som ligger i din livsväg syns alltid tydligt i korten och lika var du befinner dig just nu. Vill du något annat än det du känner du lever i just nu då är det exakt det som vi tillsammans går igenom. Hur du ska göra för att nå ditt mål.

Efter en tarot session ska du känna att du fått svar på dina frågor, att svaren finns inom dig och inte ha fler frågetecken med dig innan vi började.

Hos mig kan du aldrig skicka en fråga och få ett svar därför att när vi träffas oftast via telefon då är det ett samtal vi har. Det innebär att du kan ha en fråga men det kan alltid dyka upp följdfrågor.

Jag litar 100 % med mina tarotkort. Jag leker aldrig med dem. Ställer aldrig frågor som inte är viktiga. Och jag följer traditionen att tolka korten tillsammans med deras betydelse så som de kommer upp.

Vill man lägga intuitivt ska man välja orakel eller änglakort och inte tarotkort. För tarot har en grundenergi som inte finns i orakelkorten. Det tar tid att lära sig 78 kort, de olika sviterna, stora och lilla arkanan i kombination med nummerologi. Men när man väl kan det då har du världens bästa verktyg.

Boka tarot läggning eller 10 veckors läggning som jag gör i mån av tid

Lär dig själv genom min omtyckta onlinekurs hela programmet hittar du på länken

Lyssna på tarotpodden

Läs mer om donationer

Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *