Avsnitt 194: Högre uppvaknande® och kosmiskt ljus
april 16, 2023
Sinnligkunskap
maj 1, 2023

10-11 juni startar nästa utbildning för dig som vill utbilda dig dimensionellt och lära dig vandra i många olika dimensioner, hur du kommunicerar med många olika varelser och själar samt hjälper människor i din omgivning med #kanalisering #rådgivning #vägledning och #energiavläsningar

Det är en djupgående inre resa till självkännedom och självinsikt om vem du är och vad du är.

Här har jag listat lite skillnader i kunskaper hos två olika sorters medium. Det mentala mediumsskapet eller #spiritualistiska #mediumsskapet skiljer sig. Vilken väg vill du gå i din utveckling? Många tror att mediumskap är densamma att det är medium som medium. Men det skiljer sig faktiskt ganska mycket.

Själv är jag en modern mystiker med många minnen i min själsenergin. Det fanns därför bara en väg för mig att vandra när jag började min andliga och spirituella väg för många år sedan. Det dimensionella mediumskapet kan liknas vid den himmelska shamanens då även shamaner vandrar i dimensioner med den skillnaden att de behöver skydd, hjälp av väktare av olika slag. Det behöver inte en #spacewalker som det #dimensionellamedium är. Som dimensionellt medium utgår vi alltid från vår innersta kärna vår ljuskropp som är vårt inre högre medvetande som har kontakt med alla dimensioner. Utifrån det lär vi stegvis känna de olika dimensionerna för att utvidga vårt ljus = vår medvetenhet om universum, kosmos och livet som människa.

Den 10-11 juni startar en ny säsong av det dimensionella mediumskapet för dig som vill utbilda dig till esoterisk rådgivare. Du hittar hela programmet på min hemsida.

Och du! det här är INGET du kan lära dig online utan tillsammans med andra mystiker i grupp. Samtal – Föreläsningar- Gemensamma övningar

Jag läste faktiskt en bok häromdagen som ett spiritualistiskt medium skrivit, det enda beklämmande är att det bekräftade att många medium faktiskt har noll förståelse för dimensionell kunskap. En större förvirring av dimensioner har jag aldrig tidigare sett. Därför delar jag diagrammet ovan med dig.

Jag önskar dig en fin dag


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.