Välkommen på Reikikurs i Umeå och Åhus i Skåne Februari 2020
december 15, 2019
Vad är Reiki
januari 4, 2020

Här ska jag dela en text jag skrev för 20 år sedan om Stjärnsjälar

Stjärnsjälarna är en ny sorts människor som börjat inkarnera på jorden. De kommer inte från det medvetna universum som vi lever i idag, alltså inte från Plejaderna, ufon, andra sidan osv. De kommer från det universum som vårt befinner sig i kan man säga. Det finns en kosmisk visdom inblandat i en stjärnsjäls medvetande.

Kontakterna med hem beror mycket på jordens och vårt universums utveckling eftersom stjärnsjälarna behöver den medvetandehöjning som många stjärnmänniskor arbetar med på jorden just nu. Stjärnsjälarnas visdom kommer i framtiden att prägla mycket av jordens kunskap. Någon som är stjärnfödd har många eller några klara minnen av högre dimensioner. Ofta ett mål med jordlivet förutom att lösa traditionell karma och expandera medvetandet

Vad innebär det att vara stjärnfödd

Det innebär helt enkelt att man har vissa minnen från högra andlig kunskap i förhållande till jordens kunskap och lägre dimensioners kunskap. Med kunskap menas helt enkelt information om kosmos, hur det fungerar, varför vi finns och vart vi är på väg.
Det finns flera olika galaxer varav vintergatan är en av dem och det finns många fler därute, fler än vi någonsin kommer att kunna räkna i vårt fysiska liv. Det pågår ett ständigt arbete i våra olika universum för att upprätthålla balans, utbilda, leva och utvecklas. När vi föds med viss andlig insikt så har det mycket med att göra var vi kommer ifrån och vilken våran mission är för detta livet. Alla människor har en mission, alla mineraler, växter och djur har en mission. Det är den som skapar mening och liv. Den kunskap vi alla har när vi föds kan ha med rent praktiska jordiska saker att göra som att starta en miljörörelse, vara kommunal dagmamma, arbeta på fabrik. Det är vad vi gör med våra liv som kommer att påverka huruvida vi lever vår mission eller inte. Det finns nämligen många sidospår vilket tillhör det mänskliga

Stjärnmänniskor sänds ständigt till olika jordar och universum för att arbeta med denna balans och målet är att vi ska neutralisera den astrala energi för att alla kunna vakna i sina stjärnkroppar till ett högre medvetande. Nya världar skapas ideligen precis som vi människor föder barn, djuren förökar, så tänds och släcks nya stjärnor och explosioner i rymden skapar nya planeter. Arbetet är oändligt för hela tiden finns en nyskapelse någonstans det är en kosmisk lag.

Stjärnsjälarna är en ny sorts människor som börjat inkarnera på jorden. De kommer inte från det medvetna universum som vi lever i idag, alltså inte från Plejaderna, ufon, andra sidan osv. De kommer från det universum som vårt befinner sig i kan man säga. Det finns en kosmisk visdom inblandat i en stjärnsjäls medvetande. Kontakterna med hem beror mycket på jordens och vårt universums utveckling eftersom stjärnsjälarna behöver den medvetandehöjning som många stjärnmänniskor arbetar med på jorden just nu. Stjärnsjälarnas visdom kommer i framtiden att prägla mycket av jordens kunskap. Någon som är stjärnfödd har många eller några klara minnen av högre dimensioner. Ofta ett mål med jordlivet förutom att lösa traditionell karma.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.