Är du ond eller god människa?
februari 24, 2022
Samtal 82: Skillnaden på yttre och inre demoner
februari 26, 2022

Har du hört sådana idiotiska råd att du ska ”slappna av” när du får en sömnparalys? Det är det absolut sämsta du kan göra för då kommer du att tillåta de entiteter som angriper din kropp att smidigt kunna smälta in i dig. När du får en sömnparalys är det viktigt att förstå att det har ingenting med inre rädslor att göra. Sömnparalyser får människor som har ett starkt inre ljus där entiteter från lägre dimensioner söker utveckling genom din energi. Det är därför de ofta sitter på bröstet tex för själens energi och din ljuskropps energi alltså ditt sanna ursprung finns i ditt kosmiska hjärtats chakra. Många nya begrepp? Det beror på att det inte finns en vetenskap om dimensioner – än – utan det är baserat på vittnesmål från människor och kunskapen som vi mystiker har.

Mellan halschakrat och hjärtchakrat finns ytterligare en punkt som är ett ljuskroppschakra. Din ljuskropp är din sanna essens den du är ditt inre ljus. Du kan läsa mer om vad det är i min blogg om shamansk utesittning där jag beskriver det inre ljuset som är vårt starkaste försvar.

Dessa varelser söker ljus och utveckling precis som du och jag gör. Skillnaden är att de använder din energi för att komma dig nära och sedan kunna få en inblick i din mänskliga värld som de inte kan få insikt om annars.

Det har ingenting med religioner och trossamfund att göra, det handlar om dimensionell kunskap där människan söker kontakt med andliga dimensioner på samma sätt som andliga dimensioner söker kontakt med oss människor. Men dessa varelser blir störningar i vårt energisystem om de får fortsätta, vår frekvens sänks och vi människor blir sjuka.

Sista gången jag själv hade en sömnparalys så bet jag den demon som försökte suga energi av mig. Det handlar om viljekraft att uppbåda en rent sjukt viljekraft för att ”slå tillbaka” till den demon som sitter på bröstkorgen. De är inte någon trevlig syn att se dem. Många blir rädda och blundar hårdare fast man ska göra precis tvärtom- visa mentala muskler.

Jag har hört talas om människor som säger att man ska slappna av och låta dem hålla på. Det är definitivt inte något man ska göra. För då när du slappnar av så kommer de att smidigt kunna smälta in i dig. Om du istället visar mentala muskler och säger nej, biter tillbaka, knuffar bort dem. Då kommer de inte att återkomma till dig. För det du är för stark för dem och då lämnar de dig ifred. De vill närma sig svaga människor för att kunna smyga in i energisystemet för att därifrån kunna påverka människor och bli delaktiga i människors liv.

Så här skriver en av mina poddlyssnare:

Jag vill gärna dela min upplevelse med dig. Jag vaknade på natten av att jag inte kunde röra mig, det kändes som jag hade ett betongblock på mig samt att jag inte kunde röra mig. Sedan var det som om något/någon drog mig i benen. Det var en otäck känsla om mörk energi som ville mig illa. Jag har upplevt detta vid två eller tre tillfällen på 90 talet. Sista gången det hände blev jag riktigt arg. Jag tog i av all min kraft och lyckades ta mig upp stående på knä i sängen. Jag började slå i luften och skrek att lämna mig i fred. Efter den gången har det aldrig hänt igen.

Tro inte på de okunniga medium som säger att det är ”inre demoner”, att du ska slappna av, för då blir du mer och mer utsatt med tiden. Det finns inget så starkt i vårt fina kosmos som vår medvetna vilja, viljekraft och kunskap om energier och dimensioner.

Vill du lära dig mer om hur dessa mörka krafter agerar så rekommenderar jag min bok Andliga guider och änglar samt Demoners agenda.

Energistäda dig själv dagligen det höjer dina grundvibrationer med ditt inre ljus

Poddar om sömnparalyser

Poddcast om sömnparalys

Kosmiska samtal & Solkarina Sinnligkunskap

Solkarina Sinnligkunskap®

.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.