Det sovande folket
oktober 14, 2019
Skillnad på kroppens och huvudets kunskap
oktober 22, 2019
Visa alla

Själen många människor pratar om själen och sin själ. De identifierar sig med själen och själen är dem de är. De tror de lever liv efter liv för själen är deras identitet.

Själen är bara en sammansättning av en massa erfarenheter som du eller någon annan tidigare haft. Det sovande folket som inte vill se sanningen för vad den är de väljer att se sig själva som sin själ. De får på så sätt en identitet. Vi är som ett lego hopbyggt av olika komponenter, när vi kan se de olika komponenterna vi människor är tillverkade av, så kan vi också se vilka vi är och hur verkligheten vi lever i ser ut.

Själen är erfarenheterna och du bär inom dig många erfarenheter inte bara från ditt liv du lever nu utan från det kollektiva medvetandet från människor som levt tidigare på jorden och ibland också från andra civilisationer. Det måste vara en balans på jorden och i kosmos därför får du med dig perfekta komponenter från både sånt som  andra gjort rätt och andra gjort fel tidigare. Du är inte din själ. Du är inte heller din kropp för din kropp är bara ett fodral för själen att vara i. Kroppen är förgänglig och dör när du dör.

Människor drömmer och önskar kontakt med anhöriga som gått bort och har en illusion av att de går på andra sidan och plockar blommor. Då har man inte förstått enhetsmedvetandet att vi alla är celler i en större cell. Det personliga jaget och egot behöver något att hålla sig i och skapar då en illusion av att det finns en andra sidan.

Rena smörgåsbordet för väsen i den tredje dimensionen eftersom människor inte vågar se vilka varelser som verkligen bebor denna vibration. Kroppen är fodralet till själen som inte annars skulle kunna uttrycka sig fysiskt för den behöver kroppen för det.

Du är inte heller anden eller ditt medvetande för hur mycket av ditt medvetande du använder dig av beror indirekt på hur din själ ser ut. Är själen förgiftad och går i tankar om sig själv så kommer medvetandet bara att kunna agera och vara i just den vibrationen. Det är spännande för när du utvecklas så balanseras själens energier och minnen upp och det gör att medvetandet kan få en större plats i kroppen och verka. Dessa människor är fantastiska att vara omkring som har balans i själen. De som vet att de inte är själen, de är inte kroppen och de är inte medvetandet de är alla tre just nu.

Låter du själen guida dig kommer du aldrig att förstå den större verkligheten eftersom själen sitter med en spegel i handen och bara ser sig själv.

Låt medvetandet guida dig, och lär dig hur medvetandet sjunger inom dig, den sanna rösten, kosmos flöde och den röst inom dig som vet allt och har alla svar, alla svar för alla levande varelsers bästa.

Låt därför varken kroppen eller själen vägleda dig utan bara få vara vad det är en behållare för medvetandet.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.