Meditationer varje dag med Solkarina
april 4, 2020
Nya spännande kurser där du finns!
april 8, 2020
 

Vilken resa jag har gjort och vad mycket jag lärt mig som kommer att utveckla de kurser jag själv håller. Att lära sig yoga och kunna lära sig yoga när man som jag är stor som en elefant, orörlig och stel med smärta i kroppen. Efter min olycka 2016 har min kropp inte helt reparerat sig och alla år med kortison för astman lika så. Verkligen hårt sliten. Men inte längre!

Efter olyckan 2016 har jag haft ont i ett knä och en höft. Men efter en vecka med yoga på Bali var smärtan borta och nu vet jag vad jag ska göra för att mjuka upp kroppen och lederna. Jag är faktiskt yoga-lärare idag helt fantastiskt och otroligt. Det är många många timmar under dessa veckor som jag tränat och tränat. Jag hade riktat in mig på att jag skulle få träningsvärk i kroppen men inte en gång. Som Sky sa med stor sannolikhet har jag med mig en yogini från ett tidigare liv . Allt har verkligen funkat så bra.

Vi startade 5:45 på morgonen med yoga i 2 timmar, lite frukostrast och sedan lunch-yoga och undervisning. Lite lunchrast och sedan fortsatte vi med undervisning på kvällen och eftermiddagen.

Fantastiska Swamiji – som under 40 år studerat vedanta med mästare i Indien höll föreläsningar för oss om livet, sinnena, vilka vi är – egentligen, så intressant.

Naturligtvis blev det så att jag akut fick flyga hem när jag hade 1 1/2 vecka kvar av de 6 veckorna. Corona invaderade världen och flygen slutade flyga. Men det löste lärarna så bra så jag har jag kunnat vara med hemifrån och gå via zoom. Vilket verktyg. Jag har yogat med Sky och kurskamraterna via zoom, fått undervisning om japa, vedanta, sanskrit och mantra av Sharada och Sanna. Jag kan verkligen med hela mitt hjärta rekommendera dessa lärare för dig som vill fördjupa dig i gammal kunskap – Vedanta och i Sama yoga som är en yoga med känsla, närvaro och andning. Förtrollande yogatekniker. Tolkad och förstådd från de tre lärarnas ögon och sinnen har gjort min yogaresa till en fantastisk inre resa också. 

Jag har redan börjat lära ut den yoga jag lärt vidare till vänner och familj. Det är många yoga positioner jag inte kan göra. Men efter 6 veckor har jag en rörlighet i kroppen jag inte haft tidigare så jag kan varmt rekommendera att hitta en bra lärare för din yoga om du vill lära. Jag har gått och fått yoga lektioner av några lärare som varit en total katastrof. Det finns så dåliga yogalärare därute så du fattar inte. Därför tog det tid för mig att hitta de perfekta lärarna för mig.

Dessa lärare var generösa med att dela med sig av sin kunskap men inte bara det. De kunde vad de lärde ut. De kan leva som de lär helt enkelt och det är nog det som fattas vissa yogalärare. Genom att de också själva studerar vedanta och veda så får de också en förståelse för andra delar av människan och existensen och yoga blir inte bara gymnastiska övningar utan något helt annat. När jag var i Indien i november så gjorde vi yoga i en vecka. Det var den värsta och sämsta yoga jag någonsin varit på så jag har verkligen referensramar
s a s . Att välja sin yoga-lärare är så viktigt, så är det med alla lärare, för lärarens kunskaper blir ju också våra kunskaper. Därför ska du verkligen fråga de lärare du möter om deras bakgrund låt dig inte luras av det yttre.

Vill du åka till Bali och lära dig yoga med dessa lärare så rekommenderar jag dem varmt. Jag vet att de också kommer till Sverige och håller utbildningar. Du kan läsa mer om dem här

Du kan också på länken se det fantastiska programmet som jag gått och vad jag fått lära mig.

Att tolka sanskrit och förstå hur det är upplagt, hur du läser mantran, vad mantran betyder, och den livskunskap om relationer som vedantan innehåller är wow.

Så livet går vidare nu med mera klokskap i bagaget som med stor sannolikhet kommer även till dig i framtiden. Då jag kommer att använda mig av yogan på mina utbildningar så vi slipper sitta i timmar och frysa ihop som vi gör ibland. Nu blir det lite mer rörelse för kroppen också.

Vi ses därute – Snart kommer Sinnligkunskap och jag att lägga ut fantastiska utbildningar på distans där vi träffas och pratar och du får en massa nyttig utbildning genom datorn. Vi ses i etern var du än befinner dig i världen.

Solkarina Sinnligkunskap 20200406

Retreater med Reiki, Yoga och Mindfulness

 


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.