5 dimensionen, pip i öronen och halschakrat
april 27, 2020
Vad säger tarotkorten vecka 19?
maj 3, 2020

Många är det som fått hjälp med sömnen med Reiki. Det finns många olika anledningar till att människor inte kan sova. Ett av dem är naturligtvis att man har för mycket omkring sig i livet. Det handlar ju inte enbart om vad vi gör utan också vad vi tycker vi inte hinner göra. Känslor kan bränna ut mäninskor speciellt känslor när du inte är balans och förstår dina känslor och omgivningens känslor. Hur vi hanterar känslor har helt och hållet att göra med vilken fostran vi fått och hur känslor hanterats när vi växte upp. 

Känslor och känsla är två intressanta ord. Du får en känsla av…. känner du igen det? Frågan är var kommer din känsla ifrån? För 99,99% så kommer känslan från det vi redan vet både medvetet och omedvetet. Faran är det omedvetna när vi inte känner till våra egna reaktioner i olika situationer. Det är det som är karma för karma betyder action – en handling. När människor agerar på känsla finns alltid risk att man gör det från en inre känsla som har sitt fäste i en erfarenhet eller prägling från det förflutna.

Detta är en viktig orsakt ill att människor inte kan sova.

Kroppen är begränsad den har en viss ork och energi under ett dygn och känslor, tankar och fysisk aktivitet tar av den energin. Är du dessutom präglad av en gammal känsla som håller dig tillbaka så är risken att du tappar mer energi. För att hålla tillbaka en gammal känsla undvika den och inte se den innebär att du måste lägga mycket energi på det. Och det är där Reiki kommer in i bilden. När du ger dig själv Reiki dagligen så kommer du med tiden att se och förstå dig själv och det är just detta som gör att du kan börja sortera ditt liv och skala bort det du inte behöver.

När vi ger oss själva Reiki och går in i Reikikänslan tystnar huvudet och den gamla känslan vi har ersätts av en upplevelse från hjärtat. För hjärtat har ingen känsla – nej hjärtat är ett flöde av energi tillsammans med allt annat i skapelsen. Det är just det en Reikiutövare kan komma i kontakt med. Men – då beror det förstås på vilken Reiki du lärt dig.

Har du lärt dig en Reiki där du måste skydda dig, kalla in hjälp från andra dimensioner då kommer du inte att komma i Reikiflöde. För Reikiflöde för mig är att adressera dit Reiki ska och naturligtvis vet jag att allt som behövs för flöde kommer att infinna sig. Jag behöver inte be om något specifikt att hjälpa till.

Reiki är en livsenergi som strömmar genom allt levande, min erfarenhet är att med rätt Reikiutbildning så kommer du snabbt att komma i Reikiflöde och det kommer att hjälpa dig att lösa dina problem, även med sömnen.

När du ska sova ge dig själv Reiki, strunta i att gå in i känslan av att du inte kan sova, det är en känsla som begränsar dig det är flödet du ska komma i kontakt med. Det gör du genom att andas in Reikienergin och bli Reikienergin. Att bli en energi är något som människan kan och gör naturligt – men att göra det medvetet är en helt annan närvaro.

Vaknar du mitt i natten så ge dig själv Reiki, du kan lyssna på en podd för poddar går att ställa in så de slutar efter en viss tid. Ge dig själv Reiki, andas Reikienergin och bli flödet. Desto mer du övar på det så kommer du att sova bätte och må bättre. Har du svårt att gå in i Reikiflödet när du vaknar på natten eller när du ska sova. Då rekommenderar jag att du bokar Reikibehandlingar och framför allt. Se på varför vad är det som händer? Du kommer att få kontakt med en negativ känsla alltstå ett negativt mönster. Det är det du måste lösa för att få tillbaka din sömn. För någonstans efter vägen och livets gång har du valt att gå en väg som inte var rätt för dig, bär på skuld eller skam för saker du gjort i din okunskap, följt det 3 dimensionella flödet och gjort som alla andra gjort. Det finns många olika svar på varför du inte kan sova och varför du inte kan ge dig själv Reiki och somna om eller somna in. Kanske behöver du någon form av terapi för att sortera ditt liv. 

Den stora frågan du ska våga ställa dig själv är varför? somnar jag inte men framför allt, vilka förändringar behöver jag göra i mitt liv för att sova bättre? Ta hjälp, gör förändringarna och ge dig själv mycket Reiki under tiden.

Reiki hjälper oss att ta ett steg tillbaka, vara mer närvarande och se var vi befinner oss just nu

Var därför också medveten vad dina tankar upptas av. Vad är det som återkommer i dina tanka? finns det något du kan åtgärda där? förändra? för att tankarna som oroar dig inte ska upprepas.

Ta hand om dig tänk på att du är viktig

Solkarina Sinnligkunskap

Reikipodden & Reikikurser

Kurser i Reiki


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.