Avsnitt 53: Hybrider och människans ursprung från rymden
oktober 23, 2019
Avsnitt 54: Lemuria och telepatiska förmågor
oktober 29, 2019

Nu har jag varit i Göteborg och lärt 11 personer den klassiska Japanska Reikin. En speciell Reiki som arbetar som Usui och Takata arbetade utan tillägg eller hittepå från väst. Det finns Reiki och Reiki i Sverige visste du det? Personligen tycker jag inte att all Reiki är Reiki. Det finns Reiki som ber till Gud, Jesus och den heliga anden, som tänder?? istället för att aktivera Reiki. Som säger sig ”plocka” bort Reikinitieringar. Jag tycker verkligen jättesynd om de människor som lägger mycket pengar på att lära sig fel Reiki. För JA det finns rätt och fel Reiki. För att få Reikin kvalitetsäkrad så har vi på Sinnligkunskap varumärkesskyddat MediReiki® En evidensbaserad Reiki som ska säkerställa att man får den japanska Reikin och inte något som människor hittat på i fotspåren av Reiki.

Reiki kom till väst på 50-talet och började spridas genom Mikao Usui i slutet på 1800-talet och början på 1900-talet. När industrialismen kom till Japan och Samurajkulturen tog slut och omvandlade de gamla konsterna för att bygga upp ki energi till olika budosporter. Reiki är en flödesenergi för att skapa harmoni och just flöde i livet. Dessa 11 lärare har nu kunskapen att föra detta fantastiska och gedigna arv vidare i samma anda som Usui grundaren av Reiki. Utan att blanda in amerikanska flammor och himlar som är en helt rubbad Reiki. Nej tacka vet jag Usui Shiki Ryoho så som den en gång användes av de som hade kunskap om kraften i ki istället för att formas av moderna penningsugna och hybristänkande atlantis människor.

Vi tror på traditioner och att ta den gamla kunskapen in i den nya tiden. Där kommer den klassiska japanska Reikin som jag och andra lärare arbetar med att få en viktig roll när vi börjar sprida MediReiki®.

Framtiden är här och den kommer att komma många människor till del och innehålla det enkla, avskalade och naturliga i Reiki och Usui naturligt helande.

Lätt är oftare än man tror lätt


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.