Andevärlden är lätt att prata med
april 9, 2019
Avsnitt 30: Hur gör man när man mäter själen och vad är psykometri
april 9, 2019

Finns det något jag verkligen inte uppskattar så är det människor som är inskränkta och istället för att ställa frågan: Hur menar du då? Tar egna beslut vad man menar. Stoppar in mig och andra i fack och tar egna beslut på vad som är sanningen. Det är polariteter.

Reiki Restart är uppenbarligen en sådan metod som väcker känslor hos människor. Men jag ska ge er ett råd. Det är era känslor ta ansvar för dem.

Därför gjorde jag videon nedan för att berätta det man inte frågade om. Jag har arbetat med Reiki länge och har en lång erfarenhet av hur Reikienergin arbetar. Jag beskriver i den korta videon varför Reiki Restart kom till mig. Jag får ofta metoder uppifrån jag brukar säga att det ligger i min livsväg att göra vissa saker och då kommer det som paket med information till mig. Ett exempel är när jag fick en plats och karta i huvudet och det visade sig vara ett av Storbritanniens största center för cancerforskning och Reiki. Naturligtvis när jag får bra ”paket” uppifrån så vet jag att det också är något bra. Då är det förstås tråkigt när människor väljer att inte se det och istället skaffa sig en egen uppfattning om vad det är.

Att vara föregångare och vara den första som går en väg är inte alltid lätt

Att Reiki Restart är bra det vet jag därför att det ”rör upp” känslor

Detta fick jag på mejl:

Genom Reiki Restart så anses jag exkludera och förminska andra Reikiutövare. Det märkliga är att samma personer använder metoder där det är OK att ”uppgradera” Reiki ? Ja, du förstår så märkligt det blir för mig.

Jag anses exkludera och förminska andra Reikiutövare genom Reiki Restart. Den är intressant jag undrar hur de menar då? När de som gått den klassiska Japanska Reikin för mig blir nedtystade.

Personerna som sänder mig mejlet skriver också att de tror att jag inte vill smutsa ned Reikienergin. Då undrar jag hur man gör för att smutsa ned Reikienergin? Det låter som en ren värdering från deras sida.

Maken till härskartekniker har jag inte mött på länge. Men detta är också tyvärr Reiki i Sverige idag. Jag vet många bra Reikiutövare som manipuleras bort genom att helt enkelt bli utfrysta. Men det ska vi ändra på.

Jag har bett dig hålla en god ton på facebook skriver de sedan. Då undrar jag om jag kan få en manual för vad jag får säga och inte på facebook och påminner om att det finns människor i världen som lever i diktaturer och inte har facebook alls.

ReikiSverige låt er inte tystas av översittare ni möter

Här är min beskrivning av Reiki Restart

Lär dig arbeta i fältet enligt kvantfysikens lagar med Reiki

Förkunskaper Reiki 1, 2 eller Reiki 3

Är du liksom jag trött på alla myter om Reiki som alla lärare och Reikimasters fått för sig? Känner du att du lever i begränsningar med din Reiki?  Att Reiki inte alltid ger dig de resultat du vill ha? Då är Reiki Restart något för dig.

Alldeles för många människor har tappat Reikiflödet. I Reiki så lägger man till olika ismer, dogmer, änglar, new age tekniker, mentala analyser, känslomässiga präglingar, chakran och GLÖMMER själva Reikiflödet.

Den här metoden är en endagars workshop där du får lära dig hur du går in i Reikiflödet helt och hållet. Överlämna allt till flödet och låta Reikienergin verkligen lösa blockeringar. Du får lära dig att gå in i fältet av Reiki där alla lösningar finns och alla dimensioner sammansmälter. Det är endast där du kan lösa problem du har eller frågor som kommer till dig.

Metoden lär dig hur du praktiskt använder dig av Reikiflödet och går in i hjärtats flöde när du gör en Reikibehandling. Då har du kontakt med alla dimensioner och får på så sätt också ett flöde genom alla dimensioner och kontakt med Reikiflödet bortomför det flöde vi vill stoppa i former och strukturer.

Reikiflödet kommunicerar med hjärtat som kommunicerar med livsenergin och när vi kan vara i det flödet får vi en större läkningskraft. Men då handlar det om att lägga bort det du vet både mentalt och emotionellt och gå in i Reikiflödet.

Den här workshoppen lär dig att göra det.

Många människor har fastnat i regler kring Reiki och vi kommer under den här workshoppen att frigöra det hos dig.

Allt läkande finns i flödet när du lär dig att vara i det.  Genom åren har människor lagt till olika tekniker som varit behjälpliga för dem själva. Men glömmer då att Reikiflödet inte har några intentioner eller tekniker utan är rent flöde.

Sommaren 2019 kommer jag att ha workshoppar på flera håll i Sverige där du får lära dig hur du går in i Reikiflödet och livsenergiflödet som är detsamma som det vi också kallar kosmiskt flöde och fältet. Vi kommer tillsammans under dagen att frigöra dig från begränsningar så du kan använda Reiki som det höga livsenergiflöde det är.

Vi kommer genom en enkel metod att avprogrammera dig från det gamla så du kan vara i flöde med Reiki när du ger det till dig själv och andra.

Vill du organisera för sommaren 2019 och den här kursen på en dag så kontaktar du mig.

Förkunskaper är grundkurs i Reiki oavsett Reikigren, linje eller lärare. Har du gått en grundkurs är du välkommen att delta.

Mycket intressant föreläsning med Rubert Sheldrake biolog från UK.

Solkarina Sinnligkunskap

Andlig podd Solkarina Sinnligkunskap

Youtube Solkarina

Instagram

Facebooksida

Reikibloggen

Kurser och utbildningar


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *