27 Reikilärare delar sina erfarenheter med klassisk japansk Reiki
januari 23, 2020
Sanningen om Dig själv
januari 29, 2020
Av
 
Itunes – Spotify – Där appar finns
 
Jag håller på att skriva en ny bok om Reiki men den är inte klar ännu. Jag vill ändå dela några klokheter från den boken med dig redan nu. Med rätt Reiki kan du nå oandade höjder. Jag träffar elever som lärt sig Reiki av lärare utan någon som helst dimensionell kunskap. Det är då man plötsligt säger att Reiki kommer från Jesus eller att Reiki kommer från en av sju himlar. Det finns ingen ände på alla tokigheter man blandar in i Reiki och kallar Reiki.
 
Hur trauman fungerar i våra kroppar och vad det är för skillnad på medvetendet och själen. Reiki kan hjälpa oss med detta.
 
Varför människor handlar i affekt och klarar inte kritik.
 
Kan vi lita på symboliken omkring oss eller kan den avveckla oss också?
 
Vad är morfiska fält?
 
Skillnad på hjärtats och huvudets kunskap
 
Hur det fungerar när medvetandet inkarnerar in i kroppen jag läser från min kommande bok om Reiki och andligutveckling.
 
Sova med raggsockor hur smart är det.
 
En del av den livsvisdom jag fått med Reiki delar jag i den här podden
 
Jag menar att den som får en äkta Reiki den Reiki som flödar igenom allting och som inte har varken dollartecken i ögonen eller känner behovet att sitta på piedestal. Den Reikin kan ge dig en livsvisdom som är oehört stor. Du får automatiskt en dimensionell kunskap. I februari blir det Reikikurs både i Åhus i Skåne och i Umeå i Norrland. Då har du möjlighet att lära om och lära dig en bättre Reiki om du haft oturen att lära av mindre kunniga lärare. Ja, så ser Reiki i Sverige ut idag.
 
Jag arbetar med den klassiska japanska Reikin så nära Usui jag kan komma, grundaren som jag menar hade en insikt om livsenergiflödet. Inte minst ser man det på resultatet av den Reki som ligger nära grundaren.
 
 


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.