Hur jag ser på medium
februari 16, 2018
Vägen hem
februari 16, 2018

Den tredje dimensionen då människor vill attrahera saker och ting i sitt liv. Bilar, lägenheter, hus, ja, saker rent allmänt.  När jag skilde mig från min första man 1992 så var det just för att jag inte tyckte det var ok när han köpte sin 4 bil. De flesta som arbetar med attraktionslagarna arbetar från den tredje dimensionen med dem. När man börjar närma sig den fjärde dimensionen så ser man att attraktionslagarna följer av en praktisk handling, eller ett agerande. Vi förtydligar vad vi verkligen vill ha, vi gör det dessutom på ett sätt så att alla andra människor i vår omgivning också får nytta av det.

Det finns en fälla mellan den tredje och fjärde dimensionen och attraktionslagarna i dessa bägge dimensioner. För är man självupptagen så ser man inte något annat än sig själv.

För att manifestera den fjärde dimensionen genom attraktionslagarna så ska allt du be om komma till nytta för de som finns i din omgivning, för jorden, för allt levande på jorden.

Attraktionslagen i det andliga jagets dimension som också är den femte dimensionen. Här behöver du varken önska eller be upprepade gånger. Här är du ren och klar i både tanke och ditt språk. Du manifesterar medvetet bara du säger något eller tänker.

Den här nivån är helt olika från den tredje dimensionen där man genom bön, upprepning, affirmationer upprepar och upprepar tills man förhoppningsvis en dag kommer till den fjärde och femte dimensionens manifestationer. Attraktionslagen genom det andliga jagets ögon är ren viljekraft här finns varken rätt eller fel. Här finns bara flöde.

Mina böcker syftar till att på olika sätt ge människor insikter om detta. Genom olika tekniker som jag presenterar på ett nytt sätt.

Mina kurser

 


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

1 Comment

  1. Kristofer Wahlström skriver:

    Detta var riktigt intressant läsning. Jag vet att Lagen om Attraktion är en ”naturlag” men har fastnat i min utveckling… Istället så drar jag till mig negativa saker i en slags desperat kamp i att vilja ha gott i mitt liv… Varför?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *