Föreläsning 7 chakra
september 11, 2018
Om Reikienergi, lära sig Reiki och att vara vänner
september 13, 2018

Initiering av HH Dalai Lama 1992

Jag hade förmånen att tack vare vänners vänner, få närvara vid en privat buddistisk ceremoni i Stockholm. Jag var inte buddhist själv då, men kände att den buddhistiska filosofin som Dala Lama förespråkade passade mig. Jag ska inte berätta om resan dit eller annat. Bara kort om vad jag upplevde bland den samling människor som fanns i detta rum. (Det finns saker vi alla ångrar och jag ångrar än idag att jag inte tog mina två äldsta pojkar med mig som det var meningen. Men, men…så är det med det.)

Det låg ingen förväntan i det lilla rummet fyllt av människor. Men man kunde känna kärlekens och respektens speciella värme. Dalai Lama var försenad så vi visste ju inte när han skulle komma. Rummet var fyllt av munkar och buddister med sina vita sjalar. Podiet var vackert smyckat och i jämnhöjd med oss. Men så plötsligt kunde man känna hur en varm vind svepte in genom dörren och fyllde rummet. Någonstans visste jag att han skulle komma nu. Efter 3 minuter gled denne lilla man in i rummet och satte sig tillrätta. Hans karisma och utstrålning kom flera minuter före honom själv. Det fanns inga känslor eller tankar jag bara var, ändå djupt rörd av den otroliga enkelhet han bar i sitt väsen. Med den glädje och humor han talade med. De pliriga glittrande ögonen som visade att han är människa tillsammans med skrattet som bubblade fritt inifrån.

Han läste ur buddhistiska rullar på sitt eget språk, antog jag – tibetanska.

Vi som var där fick en grön tara-initering av honom. Kollektivt, från början var det meningen av vi skulle få den en och en men det var för mycket folk. Vi var ca 100 personer. När han läste ur sina rullar hände det mycket inom mig. Men det stora lugnet präglade hela tillställningen. Jag kände hur energierna i kroppen verkligen transformerade mig. Det mest fantastiska var när han läste. Då kom känslan av att hela taket lyftes av och man kunde känna hur initieringens energi flöt in och fyllde oss alla. Kraften i dessa healingenergier var oerhört stor. Den kunde upplevas med samma känsla som en upplevelse av en sommarvind som drar till i dig. Jag är fortfarande efter så många år efteråt tagen av upplevelserna denna tidiga morgon.

Efter ceremonin när han skulle gå reste sig alla människor och kastade sina vita sjalar efter honom som vita duvor som flög sin väg. Ett sätt att hälsa och visa sin respekt. Detta möte förändrade mitt liv. Jag är så tacksam till de människor som gjorde detta möjligt. Det gav mig många insikter och en djupare förståelse på energinivå vad en initiering egentligen var och hur stark en karisma kan vara hos människor. Det har hjälpt mig att kunna göra energiöverföringar och hjälpt mig att kanalisera 15 healingmetoder.  Varav Nefertiti är en av dem


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *