Välsignelser från ljusvärldarna
november 1, 2018
Skitsnack om Reiki sk*t i det och ge det ingen näring bara
november 13, 2018

Många undrar vad jag menar med ett 5 dimensionellt liv och ett liv fritt från draman. Det är att leva som man lär. Många människor skyller på andra människor när olika saker i deras liv inte fungerar. De bär på rädslor och fobier tex kan inte gå på toaletten och bajsa om andra kommer in efter, rädd för att få rynkor i ansiktet, involverar sig i andra människors problem istället för att lösa sina egna, talar illa om ex partner osv. De kan vara bra försäljare för de tänker inte på vad du behöver utan vad de kan tjäna på att sälja något till dig. Skyller samhället på alla sina misstag. När de misslyckas så kan de inte se sin egen del i det utan skyller på andra. Det är draman.

En människa som lever i ett 5 dimensionellt medvetande tar 100 % för sina handlingar, tänker på hur de säger och uttrycker sig och har inte något behov att tillrättalägga andra. De sköter sitt helt enkelt. Men det innebär också att man kan ta ställning på ett vänligt sätt.

Tänk dig att tala utan att använda negativa ord! Tänk dig att tala när du har något viktigt att säga. Inte bara pladdra på om allt och alla.

En människa i de högre dimensionerna de känner sig själv och har total självkännedom. Det innebär att de vet vad de är bra på, de älskar och respekterar sig själv fullt ut. De lever sin dröm och sitt sjungande hjärta. De tittar inte på andra människor och försöker efterlikna dem.

  • För att nå ett högre medvetande ska man
  • Sluta skvallra och tala illa om människor
  • Hitta och leva sin egen väg och de man är bra på
  • Sluta kopiera andra du vet att sanningen finns inom dig
  • Ta hand om människor, natur och jorden på bästa sätt.
  • Framför allt leva som man lär

En människa i den 5 dimensionen kan kommunicera. Det innebär att det kan prata med sina medmänniskor tills man tillsammans hittar gemensamma nämnare att bli överrens om.

En människa i den 3 dimensionen slutar kommunicera den blir sårad och tycker att den ”andra där dum”. De är också väldigt självupptagna. Det är skillnad på att vara självupptagen i jag jag jag eller att ta hand om sig själv. Den 3 dimensionella människan är väldigt mån om sin yta och hur de ser ut i omvärlden. Blir saker och ting inte som de tänkt så blir de arga och får starka känslor.

Den 5 dimensionella människan bryr sig också om sig själv men inte för vad andra ska tycka utan för att de vill och kan.

Allt kommer att ske i våra fysiska kroppar men vi behöver transformera trosystem, mönster och olika präglingar vi bär som håller oss tillbaka.

Jag har träffat många människor som utåt tycker att de arbetar med höga frekvenser men privat så är de djuriska i sina beteenden. Tänk på att den 3 dimensionen är rovdjurens och instinkternas dimension och människor blir därför som djur.

Människan är altruistisk, kärleksfull och framför allt vänlig med omvärlden och sig själv.

 

Wany Dyer säger det så bra med att beskriva den andliga och icke andliga människan


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *