Nr 3 Dimensionell kunskap, specialnummer om Shamballa
september 26, 2018
Eckhart Tolle i Budapest
oktober 5, 2018

En mäktig dag med en klok man. Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Han är mannen i mitt liv det är då klart och har varit det sedan jag fick en grön tara initiering 1992. Denna fantastiska man som är 83 år blir bara klokare för varje år som går.  När jag hörde honom tala så insåg jag så mycket. Jag visste att det var viktigt att flyga hela vägen från Umeå till Malmö för 1 1/2 timme med denna man.

Han talade så vackert om medkänsla. Han har alltid ett nytt snyggt sätt att förklara det på. Och hur vi människor har det naturligt med oss. Vi får det genom våra mödrar när vi föds och fostras. Han förklarade det så vackert. Jag fick en stor känsla av igenkännande och tänkte med kärlek på min egen mamma och mormor som jag är så tacksamma för. De har verkligen lärt mig vad medkänsla är och hur det känns att låta kärleken flöda från hjärtat. Tack Dalai Lama för den vackra liknelsen. Det gav mig en större känsla för vem jag är och stärker mig i att jag faktiskt har en stor medkänsla och kärlek till mina medmänniskor.

När jag fick mina första barn 1983 då lärde jag mig verkligen vad kärlek var, hur kärlek känns och det var då jag också insåg att mannen jag var gift med var jag inte gift med av kärlek.  Att fostra barn ( jag har fött 6 barn) är verkligen att vara i kärleken finns inget som väcker kärlek så mycket som barn. Därför är också vikten av att få träffas över alla generationer viktigt tycker jag.

Jag tänker på att många kallar mig sin andliga mamma och jag förstår mer och mer vad ordet mamma egentligen står för.

Han är klok denna man. Men jag kan inte låta bli att tänka på alla de människor i vårt samhälle som på ena eller andra sättet inte haft en mamma som visat dem kärlek. Så svårt det måste vara att få lära den långa vägen – ensam utan en mammas kärlek. Det finns många som inte fått uppleva kärleken från en mamma.

Just nu i skrivandet stund känner jag också stor kärlek till alla mina barn. Fast de är vuxna är de barn i mitt hjärta

Lisa Ekdahl och Rickard Söderberg förgyllde stunden med sina vackra skönsjungande toner.

Många klokheter delade HH och det blir säkert någon artikel framöver i tidningen dimensionellkunskap om det.

Jag ska ärligt säga detta hade jag inte missat för allt i världen

Allt gott / Solkarina

HH Dalai Lama tackar publiken och vi har fått en stund av både allvar och hjärtliga skratt

Lisa Ekdahl fick en speciell hälsning panna till panna av HH.

Hans höghet Dalai lama skojade friskt om Rickard Söderbergs storlek, muskler och stämma. Wow säger jag bara vilka toner han kan ta!

 

Mer bilder på Instagram

*********************

Sagt om Solkarina:

”Du är så professionell! Med en värme och generositet, styrka och övertygelse, har du guidat och väglett, tipsat, givit mig verktyg och spark i baken och visat en medmänsklighet som är något utöver det vanliga. Att få ta del av din kunskap och filosofi har varit en ynnest. Vilken förebild du är och vilket fantastiskt arbete du gör, och ditt arbete är viktigt! Jag hoppas verkligen att människor känner, förstår och uppskattar det, eftersom du befinner dig så mycket längre fram än de flesta av oss.”

”Jag ser Solkarina som en mycket kompetent lärare med en genomarbetad kosmologi som trots att den är så omfångsrik ändå inte är fixerad i som form utan är öppen att utvecklas och växa, det tycker jag om. Solkarina har många års erfarenhet och lever sin lära, för mig innebär det att hon är sann och det är viktigt för mig. Dessutom har hon en gedigen livserfarenhet vilket gör att hon vet vad hon pratar om och kan känna igen sig i många hon möter vilket gör att hon kan ha en förståelse för sina elever och sina medmänniskor.”


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *