På podden idag: Vilken är den värsta lögnen
januari 30, 2021
Avsnitt 121: Vad är energianatomi och subtil energi? En del av klassisk japansk Reiki
februari 10, 2021

2016 var jag på harmoni expo i Stockholm Då kom det fram en kvinna till min monter som sa att hon klivit in på harmoni expo och sedan dragits mot min monter. Med sig hade hon sin pojkvän och de anmälde sig bägge på plats till min esoteriska utbildning. Så småningom avanmälde sig pojkvännen och efter nått år fick jag veta att det var inte hennes pojkvän utan en manlig bekant hon roade sig med. Hennes man visste ingenting. Så lärde jag känna henne hon drogs till mig som hon sa. Hon var utbränd och vilsen i livet. Idag lever hon ett bra liv tillsammans med sin familj utan utsvävningar och har ett eget företag.

Så varför gör jag det jag gör? Utbildar och vägleder? Det finns massor av människor i vårt land som hamnat mellan stolarna så att säga. Därför hjälpen de behöver ligger inte inom ramen för den vården kan erbjuda. Vi har en fantastisk vård med läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer i vårt land. Deras arbeta är så viktigt för oss. Men det finns ett men därför att det finns dimensioner av oss som inte omfattar vården.

Jag pratar ofta om att vara sann mot sig själv och att leva i sanning med sig själv. Jag har tusen och tusen exempel på när människor inte gör det utan istället lever efter någon ytlig bild de har av sig själva. Dem kan jag inte hjälpa.

Jag får ofta mejl från människor som lever med ångest och är högkänsliga, de kan ha social fobi. Men när de lyssnar på min podd så förändras deras sätt att se på verkligheten och det i sin tur leder till att de börjar förändras. De vågar gå ut och handla utan att känna ångest. Tänk dig själv att kunna göra en sådan skillnad i människors liv.

Det är vad som driver mig. Att människor börjar se en större helhet än de sett tidigare och då kommer också en annan hälsobild.

Jag skickade Reiki till en kvinna som har kronisk bihåleinflammation. Men Reiki är så bra mot inflammationer och hennes resultat blev att hon kom på sig själv med att hon inte använt nässpray eller varit täppt i bihålorna på ett dygn. Två dagar efteråt behöver hon inte nässpray även om hon förstås inte är helt bra. Den här kvinnan kommer mest troligt utan lova något att få en förändrad hälsa när hon lär sig ”rätt reiki” med det menar jag en Reiki som inte är baserad på subkulturer utan på den kunskap om Reiki man hade i Japan när det skapades. Det är stor skillnad på väst Reiki och Japansk Reiki fast många tror det är den japanska de lärt sig.

Jag har ett annat exempel på en kvinna som var elev till mig och berättade hur hennes syster mådde väldigt psykiskt dåligt. Systern ville att jag skulle hjälpa hennes syster som jag också kände då bägge gått Reiki för mig många år tidigare. Systern sa att hennes syster mådde psykiskt dåligt så jag ringde upp hennes syster och erbjöd henne att delta på Sann Essens utbildningen. Hon gick den och den esoteriska utbildningen och idag har hon ett bra liv där hon vet vad hon vill idag. När jag kontaktade henne och när hon kom till Umeå var hon i uruselt skick och mådde psykiskt dåligt precis som hennes syster sagt. Men att det skulle vara så illa visste jag inte förens jag såg henne. Hon behövde helt klart hjälp. Att möta dimensionella likasinnade fick henne på rätt spår och idag arbetar hon på sitt arbete och trivs med det och sin familj. Rätt väg finns hon man kan hålla sig på den.

Det är viktigt att hjälpa människor men bara människor som vill bli hjälpta. Det är ofta människor kontaktar mig när de är desperata och jag kan inte hjälpa desperata människor jag kan bara hjälpa dem som vill bli hjälpta. Därför får många rådet att utbilda sig och gå kurser för när de går kurser då hittar de sig själva och det gör att de själva kan befria sig från de problem de har. Jag kan inte lösa det åt dem. De hittar sin egen kraft. Alla människor måste vara i sin egen kraft för att vi ska ha ett samhälle av trygga människor.

Jag funderar ofta på om jag ska fortsätta att hjälpa människor på olika sätt som jag gör. Och inom mig känner jag, ja, det ska jag. Det finns många fantastiska människor därute som behöver någon som tror på dem och när vi visar att vi gör det så växer de också som människor.

Vasu deiva kutum bakam – en värld en familj.

Här hittar du min podd som många talar om


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.