Avsnitt 101: Uppkoppling till ditt dimensionella medvetande
september 23, 2020
Nya dimensionsmedium certifierade och klara
oktober 27, 2020

Jag tycker det är jättefint när en lärare på skolan får högre insikter och kunskap om att allting är levande. Här delar jag en del av hennes dokumentation. Läraren har också lärt sig Reiki som hon använder sig av för att ge eleverna det allra bästa.

Du kan läsa mer om utbildningen här

Naturkursen steg 6

Efter läst boken Munay ki och vi gått kursen så har det blivit så mycket mer intressant med naturen. Jag har alltid älskat naturen men nu går jag ut i naturen och ser naturen med andra ögon. Det är verkligen spännande.

Jag har testat lite olika metoder. I skolan där jag jobbar så har jag haft tillfällen och sitta på stenar och prata med dem och känna dem.

Jag känner inte det dova pulserande. Jag känner att det som kittlar under mina händer och det är en skön rogivande känsla lite busigt pirrigt. Det känns tryggt och stabilt.

Jag har ju sett stenarna på skolan och sett de på ett sätt. En annan gång så satte jag mig på en annan sten och såg en av stenarna i en annan vinkel. Då såg jag hur de såg lite buttra och trötta ut och en av de log lite. Jag har även testat ge de lite Reiki och jag har känt en härlig vibration.

Eleverna har ju inte heller varit så snälla mot stenarna och växterna runt där. Så jag har gett de Reiki. Nu sensommar /höst har de sett så torra ut. Jag har tankat energi från Nawis till dem från Mälaren och gett de vattnen. Jag känner att de är väldigt gamla och trötta.

Ibland hittar jag även elever som står och bankar en sten mot stenarna. Då brukar jag säga att de inte ska göra det. Jag berättar då för dem att allt har ett liv! Jag säger att de ska även sätta sig ner och känna stenen och vibrationen och prata med den. Att de ska vara snälla mot den och klappa den. Någon gång har de fått något svar och att stenen sa jag faktiskt något. Jaha sa jag säger den det? Säger den något mer?

Boken Munay ki, andiska traditioner och shamanism som ingår i del 6 i den esoteriska utbildningen till dimensionellt medium Läs mer här

Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.