Vibrationshöjning och Shamballas ljus
januari 1, 2023
187: Dimensionellt medium steg 1 traditioner, ursprung den röda tråden till högre kunskap
januari 11, 2023

En metod för att helt och hållet koppla bort känslor, emotioner och dimensioner. Där du är 100% fokuserad på tanken och att vara i tanken. Den vanliga mentalisten är en illusionist som får dig att se saker som inte finns och på så sätt kan de manipulera dina tankar och din upplevelse av världen. Detta är vanligt hos de utomjordiska raserna i FAS 1 som jag skriver om i hybridboken och som förklaras ytterligare i UFO boken. Men också hos olika konspirationsteoretiker som vill få dig att fokusera på ett narrativ istället för helheten.

Metoden används främst av idrottsmän och kvinnor ( NLP ) om man tex ska springa ett 100 meterslopp då behövs ett 100% fokus där allting annat utestängs bland annat känslor och relationen till omgivningen. När de håller 100% fokus på sitt mål blir de ofta vinnare och kan fokusera all energi på sitt mål. Problemet uppstår när människor göra detta till sin vardag att bli mentalister därför att man stänger av förmågan att leva i samklang och flöde med människor i omgivningen. En mentalist i det vardagliga livet är 100% fokuserad på sig själv och därför blir de också mer ego, självupptagna och manipulerande. När du ska göra en prestation kan dessa egenskaper vara värdefulla men om du gör dem till hela ditt liv ”lagen om attraktion” där du fokuserar enbart på egna behov. Då blir det istället ett begär som i längden kommer att skapa ett lidande hos dig.

Bild okänd: Ett exempel på hur en mentalist är avskuren från känslor och emotioner för att vara i strukturer och mönster (loopar)(morfiska fält). Du ser en enda verklighet och det är din egen, du är avskuren från relationer och människor i denna och andra dimensioner. Det vi ofta kallar ego eller 3d.

När du är riktigt fokuserad på att slutföra något, nå ett mål då kan mentalistens egenskaper vara bra att ha för att nå målet. Men inte på bekostnad av dina nära relationer, människor i din omgivning och avsaknad att lära dig skillnad på ljus och mörker / lätta och tunga känslor.

Vill du utvecklas som människa på jorden, hitta din plats och den du är behöver du vara mer i hjärtat för genom hjärtat kommer du att uppfatta själens egenskaper, de egenskaper du är född med och som du kan utveckla i detta livet. Om du helt och hållet använder dig av din mentala tanke och gör dina tankar viktiga kommer du istället att bli som en människa utan känslor och emotioner (huvudfoting). Det gör att du i längden blir frånkopplad resten av universum och kosmos. Då utvecklas du inte när kosmos utvecklas utan kommer att leva kvar i din bubbla av egna behov.

Vår hjärna är polär med en höger och vänster sida som ska balanseras men för att nå kunskap och då dina själskrafter behöver du använda hjärtat för detta. Många människor lider av sår i hjärtat, sår i själen som är oläkta och då hänger dig sig ofta lättare åt mentalism eftersom de slipper känna efter. Men vägen till kunskap går inte genom att du själv bestämmer vad du ska vara, tycka och tänka, utan att lyssna in hjärtat och låta hjärtat leda hjärnan. När huvudet och det mentala pladdrar på då vet du att du behöver mer hjärta.

Det är viktigt att balansera den mentala tanken med hjärtat och hjärtats emotioner. För med hjärtat har du kontakt med alla dimensioner av verkligheten och med huvudet och tanken är det bara former och strukturer. Fastnar man i strukturer och former utvecklas man inte då sitter du verkligen med huvudet i en låda.

Den dimensionella kunskapen ( med polariteter finns genom bas-kronchakrat) Inte som mentalister menar att fadern är överst, sedan modern i andra hand (känslor och månen). Utan fader/moder i balans =höger och vänster hjärnhalva. Kan vi inte känna och uppleva hjärtat. Balansen skapas därför genom grundkunskapen basen och meningen med livet kronchakrat. Fältet vi ska bemästra, lägga bakom oss, förstå finns runt oss och är centrerat i hjärtat och utgår från hjärtat. En mentalist har därför inte en dimenisonell kunskap eller förståelse

Huvudet och hjärnan har en funktion, att fungera som en dator eller hårddisk för dina erfarenheter genom att spara dem och påminna dig själv om dem. Det är rena överlevnadsinstinkter. Behöver du läka dig själv då kan du behöver programmera om din hårddisk, hjärnan, för att bli starkare och få nya spår. Men du kommer aldrig att komma undan att du behöver läka ditt hjärta också för att få förståelse för det du upplevt. Hela kosmos är vibrationer, hjärnan är en lagrings central för dessa, genom hjärtat når du hela kosmos och endast genom hjärtats kunskap kan du vara i ditt eget centrum, vara centrerad, läka och målmedvetet sedan se vilken väg du ska gå.

Mentalism används för att lura människor att se det som inte finns och är det verktyg som rädda människor kan luras av för att se sådant som inte finns. Typisk manipulation och en vilja att upprätthålla hierarkier.

Metoden har använts av forntida civilisationer för att manipulera människor och används än idag genom kristendomen genom fadern som överordnad kraft, modern ( kvinnan) som sekundär kraft. Man ger alltså de mentala egenskaperna större plats i religionsutövandet än de emotionella (insikt och förståelse). Vilket varit praktiskt genom alla tider då man manipulerat människor att tillbe en Gud för att inte känna efter hur de mår. Detta leder till rädslor samt att människor inte protesterar mot orättvisor eller sin livssituation, inte till självkännedom. Det är så här hierarkier startas och bibehålls, och det blåblodiga kunnat bevaras genom olika sekter och ordnar. Vi kan se det i vårt moderna samhälle där människor frenetiskt övar på att bli attraktiva magneter för det som de vill ha istället för att lyssna på vad själen säger de är bra på.

Men – vi behöver kunna båda och lära känna våra mentala krafter och förmågor samt emotionella krafter och förmågor.

Böcker

När du förstår grunderna i Reiki Ryoho då kan du läka hjärtat genom insikt. Det har jag skrivit om i boken om lidande, boken om hybrider och utomjordisk kontakt samt i boken om UFO och utomjordiskt besök jag skrivit med David Grahn.

Läs mer om donationer

Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *