Tredje ögat, pannchakrat, anja
december 8, 2022
Kanalisering
december 8, 2022

Medvetandets nivåer

Vårt medvetande är det vi har fått insikt om och är i närvaro med just nu. Vårt medvetande följer våra tankar och därför kan vi expandera vårt medvetandet med hjälp av våra tankar. Men aldrig utanför det vi också lärt oss. Därför blir insikt viktigt och små insikter är som ögonblick av små upplysningar vi får.

Du har säkert varit med om att du tänker på någon och sedan ringer dem. Det beror på att de sänder en tanke till dig att de ska ringa dig och du kan känna den genom dina kännande kroppar, osynlig energi. Med medvetandet kan vi kontrollera vårat energisystem medvetet, men energi och tanke går också dit till det du är omedveten om. Det som finns inom dig dolt för dig.

Det omedvetna är det vi inte känner till, vet något om eller inte har lärt oss.

Som dimensionellt medium är det viktigt att kunna vara i medvetandets fyra nivåer för att veta vilken medvetenhet klienten har när du talar med dem.

Inom Kahuna traditionen på Hawaii säger man att ”energi går dit där vi har vår medvetenhet”. Därför innehåller många mystiska traditioner också en kultivering eller en träning av medvetandet så det inte vandrar fritt. Både träning att låta medvetandet vandra fritt samt träning att styra medvetandet är viktigt. När det vandrar fritt kan du bli medveten om vad som pågår i ditt undermedvetna. När man förstår skillnaden så behöver man inte längre attraktionslagarna utan kan själv leva ett medvetet liv och allt du behöver kommer att komma i din väg.

Detta är en viktig del av den esoteriska och dimensionella kunskapen för att förstå människor mer och veta vilken medvetande nivå man själv befinner sig på och vilken du behöver gå till för att hämta information till en klient.

  • Det personliga jagets nivå
  • Vänner, familj, arbetskamrater, Sverige
  • Hela jorden
  • Alla galaxer, stjärnor, andra civilisationer och solsystem hela kosmos

Vi kan ha stor medvetenhet i vissa ämnen. Ett exempel på det är Nobelpristagare som har en stor medvetenhet i vissa ämnen. Vi människor behöver därför varandra eftersom vi har olika egenskaper vi är bra på.

Det finns mycket bra övningar för att förflytta medvetandet. Genom medvetandet kan vi också förflytta vår uppmärksamhet att använda vår kännande kropp, klarhörande, klarvetande, klarseende. När vi fokuserar med vårt medvetande förstärker vi uppmärksamheten på den platsen och är mer i nuet.

Läs mer om den esoteriska dimensionella utbildningen

.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.