Samtal 85: Medialitet och medial utveckling finns det? Vad är det?
mars 19, 2022
Kundalinirusning, utmattad eller förlossningsdepression?
mars 24, 2022

Du kan läsa mer om utbildningen här

Profession och kunskap är väl något man vill möta hos ett medium. Men trots det, är det många som inte kan skilja på vad en energiavläsning är, vad kanalisering är och vad direktkontakt är. Bara genom att läsa något som någon skriver, se budskapet de förmedlar så kan man faktiskt se den här skillnaden.

Men tyvärr kan många medium inte det utan blandar ihop detta. Det blir lätt så när man inte har en dimensionell förståelse utan gör verkligheten väldigt platt eller statisk. Under utbildningen till Esoterisk rådgivare och dimensionsmedium får du lära dig just denna skillnad. Vi gör det praktiskt genom att tillsammans utföra de olika momenten under utbildningens 7 steg.

I helgen arbetar vi med energiavläsningar både på människor, djur, barn och relationer mellan två människor. Den egna livserfarenheten, förmågan att sätta ord på känslor och bilder kommer att utvecklas här. Något man har stor fördel av när man kommer till kanaliseringen då man i kanaliseringen omvandlar en frekvens till ord. Det är som du förstår en stor skillnad på att göra en energiavläsning där din egen erfarenhet är en viktig del, där du förstår symbolik i både symboler, ord och färger för att inte påverkas av att sanningen är på ett statiskt låst sätt.

Den bästa medmänniskan är den som ser andra människor.

För att göra energiavläsningar krävs att du också är öppen för både det läkta och det oläkta inom dig själv men framför allt att göra dig själv oviktig en stund. Du kan inte göra det annars. När jag lär mina elever att göra energiavläsningar så är etiken och moralen väldigt viktig. Vi vill ju inte förmedla negativa domedagsprofetior! Vi vill att människor ska få steget vidare i sina liv. Det är också därför en energiavläsning kostar mellan 500 kr till 2500 kr.

Det som är intressant i sammanhanget är att när jag skrev min bok psykometri och energiavläsningar 2012 så exploderade det även på Facebook. Idag är det ganska vanligt att man tror man kan göra energiavläsningar, människor tror att de kan läsa i min bok och lära sig och förstår inte att en bok är ett hjälpmedel till en kurs. Lite spännande när andra lärare använder min bok! Undrar hur de tänker då! Energiavläsningar på djupet har många fler dimensioner och dörrar till en människa vi kan kika in i.

Kanaliseringen är också väldigt viktig och under mediumutbildningen får man lära sig hur det är att medvetet ta in och kanalisera andra dimensioner. Men också faran och allvaret i att vara ett transmedium och låta andra varelser ”ta över kroppen”. Är du säker på vem som kommer är det ok men om du bara tar första bästa? I den moderna världen är transmediumskapet gammalt och förlegat för mig. När människan utvecklas och medvetandet utvecklas i kroppen och själen så kan vi vara kanaler utan att lämna över oss själva. För faktum är att du kan välja det om du vill och om du har kännedom om olika dimensioner. Det gör att den som kanaliserar väldigt tydligt själv kan uppleva olika frekvenser i olika dimensionella verkligheter. Det är också därför som vi i steg 3 arbetar med att lära känna just olika dimensionella plan.

Psykometri och energiavläsningar

När jag läser en kanalisering någon gjort kan jag direkt placera den i någon dimension det känns på vibrationen och frekvensen i kanaliseringen och orden som förmedlas samt hur de förmedlar dem genom budskapen. Spännande eller hur? Budskap från olika medvetenhetsnivåer är ju också väldigt olika.

Direktkontakt är förstås det bästa och det kan du ha med alla dimensioner. Men som du förstår så är direktkontakt, energiavläsning och kanalisering inte alls samma sak. Med direktkontakt kan du tänkprata eller prata med den guide, ande, dimension som du vill kommunicera med. Ett exempel att många redan kan det är när vi pratar med våra blommor eller människor som talar med sina hundar och vibrationerna ger ett gensvar. Vi kan utöka den här kunskapen. Men det jag sett genom åren är att många spiritualistiska medium inte kan detta trots att man betalar dyra pengar för att bli medium. Men det beror på att utbildarna inte har kunskapen om olikheterna på direktkontakt, kanalisering och energiavläsning och hur ska de då kunna lära ut skillnaden?

Det är vanligt att man som medium tror man kommunicerar med andrasidan tex och behöver då ett kort att hålla i för att göra en energiavläsning. Men de förstår inte att de inte har direktkontakt. En energiavläsning lägger du alltid egna värderingar i och en energiavläsning kräver att du har god självkännedom det är därför jag alltid börjar utbildningarna med energiavläsningar. Det kan vara tufft du får se sidor av dig själv och andra som du kanske inte mött tidigare.

Min erfarenhet är att desto mer du förstår dessa skillnader så kommer du också att kunna använda dig av de tre olika sätten att förmedla information på. Det utvecklar dig som människa eftersom du lär känna dig själv på den här resan samtidigt som du får inblick i andra dimensioner och andra människors liv. Det gör dina budskap mer i förening med den livsväg en person har. För om du har en begränsad förståelse och tillgång till informationskanaler så kommer du även att ge det till din klient.

Att vara öppna kanaler med förståelse på skillnader och likheter på energiavläsningar, direktkontakt och kanalisering tycker jag är viktigt i mediumsskapet.

Det gör att medvetandet expanderar och du får aningen högre självkännedom.

Du kan läsa mer om utbildningen här

www.solkarina.se

www.sannessens.se

www.medireiki.se

Facebook

Instagram

Youtube

Rodialexander design


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.