Samtal 78: Andligt uppvaknande, själskontrakt och uppgraderingar i själen
januari 31, 2022
Samtal 79: Sann Essens och den djupare inre resan till kosmisk kunskap
februari 5, 2022

Fler och fler människor idag mår dåligt och söker svar kring sin egen identitet. Det är då också så lätt att fastna i olika filosofier om vad som är sant och inte. Jag har själv varit med i den alternativa branschen sedan 80-talet och kan tydligt se trender som kommer och går. Med de nya medierna som kommit, instagram, facebook, tv-kanaler, tidningar så dyker ett nytt fenomen upp. Nämligen influensers även inom den andliga och personliga utvecklingsvärlden. Men de blir inte kända för att de har kunskap och förmedla, o nej, utan för att de gör bra tv och reklam som stora bolag tjänar pengar på och förstås även de medium som är med.

Jag tog mig tid igår att lyssna på ett av de ”kända” medium via massmedia som finns som också skryter mer om vilka program han varit med i än delar den kunskap han eventuellt har. Det är beklämmande att människor vilseleds som de gör och det gör också att jag förstår varför många människor mår dåligt och blir mer vilsna.

För låter du en idiot leda dig i din personliga utveckling så kommer du att få kunskap som en idiot det är väldigt enkelt.

Dessa medium kan inte skilja på olika varelser eller dimensioner, de säger att allt är ljus och kärlek och inser inte att det finns väldigt många manipulerande krafter som kan samverka med dem om de inte vet skillnad på en ängel eller demon. Det som händer då är att man smittas av mörka energier och dessa är det inte bara att ”rensa bort”. Man kan inte rensa bort varelser som finns nära människor. Det vi kan rensa bort är intryck som finns i omgivningen. Vilket innebär att ett medium som inte förstår skillnaden med stor sannolikhet själva är manipulerad av varelser som kommer från lägre dimensioner. Det är sådana många i Sverige låter sig vägledas av och säkert också i hela världen. Människor tillåter sig att gå snabbkurser där man ”länkar” sig med andevärlden. Då undrar jag vem i andevärlden är det de länkar upp dig med. Det är oerhört farligt att ”bara” länka upp sig men inte veta vad eller vem man länkar upp sig med. De andliga dimensionerna har så otroligt olika kunskap och vet du inte vem du länkar upp dig till så kan du länka upp dig till vilken skit som helst, på ren svenska. Länka till andevärlden kräver en stor förståelse för hur du tolkar dimensioner, vad de innehåller för kunskap och att du har nått en viss nivå av energimedvetenhet där du kan skilja på vad som är du och andra. Steget därefter blir då att kunna välja medvetet vilken dimension du vill länka till. Och steget efter det är att veta om du får fel inkoppling. Men detta verkar svenska medium inte förstå och människor lägger massor av pengar på att gå till dem som länkar in dem på … vad?? Varför vill du inte vara lycklig, nöjd och glad här och nu, utan har ett behov av sensationer, spänning. Om de tar över din kropp så blir du förlorad, vägen tillbaka är betydligt längre kom ihåg det. Jag får nästan dagligen säga nej till människor som förlorat sig i dessa filosofier och mår psykiskt dåligt.

Ett medium som inte kan skilja på vad en jordbunden ande är eller en platsbunden ande är en katastrof. Jag brinner verkligen för att människor ska förstå den dimensionella kunskapen och sluta säga att allting de känner och upplever kommer från andra sidan. Då har man en otroligt dålig förståelse för de andliga dimensionerna. För mig är det obegripligt hur man kan jaga spöken i Sverige och överallt och sedan bara ha 2 verkligheter. Spöken eller andra sidan!! De vet inte ens hur en demon känns, hur mörka tunga energier känns, eller vad det är. De tror de kan rensa bort dem utan att förstå att mycket handlar om astrala energier och intryck som människor har. Hur människor sedan kan vara så otroligt naiva att de tror att hemsökta hus är norm i andlig och personlig utveckling. Hemsökta hus ska man undvika du kommer att påverkas av energin i ett hemsökt hus på samma sätt som du påverkas i ett rum där man skrattat eller bråkat. Det ligger kvar hos dig och har du otur smittas du. Varje gång du tänker på det så kommer du att koppla in dig om och om igen. Vad tror du händer med tiden när du övat en massa gånger på att tona in dig på sk hemsökta hus? Du – kommer till slut inte att veta skillnad på vad som är mörker och ljus därför att du övat så mycket på att tona in dig på hemsökta hus! Det är inte en mediumutbildning jag kan rekommendera där fokus är hemsökta hus och sån skit. Fråga istället dig själv varför du söker dig till sådana här sensationer och shower för det är något helt annat du saknar i ditt troligtvis tråkiga liv.

För när du kliver in i ett rum kan du känna vad som pågår där om de är glada eller arga för energin ligger i rummet. Man behöver varken vara medial eller medium för att känna det. Det är grundläggande överlevnadsinstinkter hos människan för att skydda sig själv. Vad är spöken? om inte astral energi som ligger kvar i rummet. Det har ingenting med Agda 75 år att göra som en gång levt här. Människor spökar inte det är den astrala energin som ligger kvar som vi känner, intrycken som ”spökar” genom att alla kännande människor kan förnimma det. Det som är alarmerande är att svenska medium inte kan skilja på astrala energier och intryck från varelser i lägre dimensioner som har låga frekvenser och är manipulerande eller intryck från andra sidan. De förstår inte vad människor själva tankar ur sig i ett rum, och vad som är jordbundet och hur det blir det samt vad som är platsbundet.

Jag kan varmt rekommendera boken andliga guider och änglar samt demonboken för den som vill veta mer om hur olika energier kan uttrycka sig. Framför allt bör du söka dig till dimensionell kunskap och inte till de profiler som lyfts fram i media för att tv-bolag, podcastföretag, tidningsjättar ska få mer avkastning till sina aktieägare. För det du ser och hör och följer – är en enda stor show för att tjäna pengar. Tv-bolag, podcastföretag och tidningsmoduler har inte för avsikt att förmedla kunskap deras största ambition är att tjäna pengar. Oftast så anlitar de då medium som saknar kunskap och inte ifrågasätter eller har ett bredare filosofiskt perspektiv.

Du blir såsom du tänker och känner kom ihåg det.

Avsaknad av dimensionell kunskap – gör att människor vilseleds och sedan går vilse i sig själva.

Jag ser det om och om igen hur människor vilseleds genom icke kunskap. Därför att icke kunskap får dig att må dåligt medans kunskap får dig att känna dig ett med världen.

Jag har också sett genom åren att de som förstår den dimensionella kunskapen de hittar sin plats i livet och lär känna sig själv på riktig. Det är också dessa människor som lever i harmoni med sig själva och sina liv på jorden. Utmattning, utbrändhet, HSP det finns vägar ut genom att börja lyssna på de inre dimensionella kunskapen hos dig själv. Kan du inte det så vänd dig till en lärare som förstår skillnaden på , jordbundna andar, platsbundna andar, demoner, änglar, andliga guider för kan de inte skilja på detta hur vet du då att du får rätt vägledning?

Utbildningen till Esoterisk rådgivare & Dimensionsmedium & Änglamedium

.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.