Samtal 79: Sann Essens och den djupare inre resan till kosmisk kunskap
februari 5, 2022
Samtal 80: Är utomjordningar verkligen smarta och andliga?
februari 12, 2022

Utbildningen till Esoterisk rådgivare & Dimensionsmedium & Änglamedium eller Sann Essens och Änglamedvetande det finns inga genvägar, medvetenhet och utbildning.

Idag lyssnade jag på en intervju som faktiskt gjorde mig lite upprörd. Där menade mediumet att det bästa sättet att inte uppleva lägre energier, demoner, sömnparalyser osv var att innan man sover säga till sig själv att de inte finns. Ungefär som man gör med barn, sen känner de en massa energier i rummet och så står vuxna där och säger att det inte finns. Det kvinnliga mediumet menade att man skulle säga till sig själv ”Jag vill bli omedveten” och det är riktigt farligt med omedvetenhet eller att tro att mörka varelser inte finns. Framför allt är det väldigt farligt att koppla bort sin medvetenhet. Detta är icke dimensionell kunskap detta är förledande för människors potential och utveckling. Skylla på inre demoner hos människor och ge dem själva skulden för sina astrala upplevelser skadar människor. Skuld skadar människor, ge dem dåligt samvete skadar dem. Det finns änglar, guider, en massa varelser vi kan lita på och lyssna på. Men vet man inte skillnaden och tror att demoner inte finns, utan det bara finns änglar så är man riktigt illa ute anser jag.Det enda som kan få oss att må bra och vara i rätt frekvenser är en förståelse för de olika frekvenserna. När vi är MEDVETNA och kan välja så kan vi välja bort dem. Men vi kan inte LÅTSAS som de inte finns. Det finns höga och låga frekvenser och det är viktigt att lära sig förstå skillnaden.Det är MEDVETENHET

Solkarina

.Avsaknad av dimensionell kunskap – gör att människor vilseleds och sedan går vilse i sig själva. Läs hela artikeln här

Utbildningen till Esoterisk rådgivare & Dimensionsmedium & Änglamedium eller Sann Essens och Änglamedvetande det finns inga genvägar, medvetenhet och utbildning.

.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.