Vad är Reiki
april 9, 2020
Tänk vad jag hittar i gömmorna
april 24, 2020

Idag är nog den viktigaste meditationen på länge. Det är både mindfulness och meditation och självkunskap i ett. Vem vill du vara i den här världen? Har du funderat kring var du har din medvetenhet och var du har dina känslor. 

Det är så många som plockar hårresande information från USA och sedan översätter det till svenska och gör det till sitt eget. De kallar sig andliga lärare och spyr ut rädslor och inskränkta ideer som inte för mänskligheten framåt.

Världen är i en kris oavsett vem eller hur den skapats. Faktum är att krisen finns och är här- just nu. Men hur ska vi då hantera det?

Det finns bara en sak som Corona viruset lärt oss. Det finns ingen grundtrygghet egentligen. Människor förlorar sina hem, sina jobb, sin trygghet och vid det här laget borde vi lärt oss vad människor som inte har en grundtrygghet signalerar. 

En känslomässig otrygghet

När grundtryggheten falnar så blir det känslomässigt kaos. Det går ju inte längre att köpa sig trygghet via jobbet, relationer med människorna och kan man inte betala sin hyra vad händer då? 

Otrygghet skapar känslo-svaga individer

Mitt tips i den kris som pågår är att vara med dig själv, älska dig själv, respektera dig själv, lyssna på dig själv på den otrygghet som du signalerar. Det är där du ska börja för att skapa din väg och ditt liv. Inte leka följa John i alla teorier om sanningen som florerar över hela facebook och youtube. 

Människor följer människor som de tror har svaren åt dem

Det är så masspsykoser skapas genom att människor söker känslomässig trygghet och kan någon peka på en syndabock så följer de gärna. Mitt råd idag är att du ska följa dig själv och samtidigt utmana dig själv att vara i den osäkra världen.

Dagens meditation lyssnar du på här


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.