165: Är hemsökta hus skadligt för människan under utveckling
februari 16, 2022
Är du ond eller god människa?
februari 24, 2022

Utbildningen till Esoterisk rådgivare & Dimensionsmedium & Änglamedium eller Sann Essens och Änglamedvetande det finns inga genvägar, medvetenhet och utbildning.

Själv har jag haft en oförklarlig mörkerrädsla som ung. I efterhand tror jag det berodde på att jag inte kunde placera andevärldens olika varelser på sin rätta plats. Jag kunde inte helt och hållet skilja på dem när jag var yngre utan kände bara att de fanns där. Jag hade också många astrala lägre väsen omkring mig.

Jag övervann min rädsla för mörker på ett ganska dramatiskt sätt. Nu i efterhand vet jag att shamaner gör utesittningar där de sätter sig mitt i skogen en hel natt för att övervinna rädslan för mörkret. Det är mycket effektivt. Det är inte bara rädslan för mörkret vi övervinner, utan också rädslan för döden.

När jag var i 20-årsåldern var jag så mörkrädd att jag inte vågade sätta ned fötterna på golvet om jag vaknade mitt i natten. Jag var mamma till flera barn och väldigt mörkrädd så jag funderade över hur jag skulle lösa det. Jag gjorde ingen utesittning i skogen men något som var liknande.

Huset jag bodde i stod vid skogen och det var becksvart när lamporna i mitt hus var släckta. Jag bestämde mig för att jag skulle sitta på farstutrappan och möta min rädsla. Det var verkligen ren viljekraft för rädslan bet mig i skinnet något ohyggligt. Stundvis när jag satt där var jag övertygad om att jag kommer att dö. Jag tänkte: Det är ok om jag dör nu. Genom att känna att det var ok att dö kunde jag utmana mig att sitta kvar. Jag minns tydligt när jag kände skuggorna började krypa inpå mig och jag kände hur rädslan och paniken var nära.

Jag minns tankar som: Nu dör jag. Sedan som genom ett mirakel när mörkret var alldeles inpå mig upplevde jag hela min fysiska kropp som en bubbla av ljus. Jag satt inne i min egen bubbla och i mitt eget ljus. Jag upplevde de mörka skuggorna som tidigare försökte ta mig, bara ramlade rakt igenom mig. Jag kände för första gången i mitt liv en stark känsla av vad verklig kraft var. Framför allt förstod jag ljuset. Detta var en viktig början till mig att börja sortera olika varelser i olika dimensioner. Eftersom jag kan se dem lika fysiskt som jag kan se dig om vi möts.

Jag lärde mig hur ljuset är starkare än mörkret och inget kunde någonsin skada mig och mitt ljus. Jag minns att jag satt i den becksvarta natten och skuggorna som jag tidigare varit rädd för de bara gick rakt igenom mig utan att fastna. Det mirakulösa från den här kvällen det var att jag aldrig någonsin efter det varit rädd för mörker. Jag behöver inga nattlampor och kan stå på golvet och gå i mörkret utan problem.

När jag tänker på olika rädslor brukar jag tänka på figurerna i mörkret jag såg. När jag blir orolig någon gång tänker jag på den bubbla av ljus jag upplevde jag var.  Då blir jag trygg och säker på en gång, då känner jag mig oövervinnerlig. Vi ska möta våra rädslor och utmana dem – men – det ska kännas bekvämt att göra det. Känn efter var dina gränser går för bara du själv vet vilka utmaningar du tål.

Därför är det viktigt att lära sig förstå att den som verkligen sett ljuset, ser mörkret och förstår skillnaden och den personen är trygg med alla dimensioner. Det finns en anledning att Shamaner sedan urminnes tider gjort utesittningar för att möta andra dimensioner och de egna inre och yttre demonerna. Men om allt är andevärlden och man säger att demoner eller liknande inte finns. Då vet man inte skillnad på ljus och mörker

Alla utbildningar jag har på sinnligkunskap handlar om att förstå änglarna och ljusvarelser, förstå de högre dimensionerna det är därför jag kallar det för Sann Essens och änglamedvetande för änglar och högre ljusvarelser är ljus och medvetenhet. Den esoteriska utbildningen, Nefertiti kosmisk healing® och Klassisk japansk Reiki, Shamballas ljus allt är ljus och att fokusera på ljus vilket ger oss kunskap om både ljus och mörker.

Först då kan vi utvecklas som andliga varelser på jorden.

Du kan läsa mer om Shamanism i min bok Munay ki, andiska traditioner och shamanism

Boken Din sanna essens är ljus

Solkarina Sinnligkunskap®

Utbildningen till Esoterisk rådgivare & Dimensionsmedium & Änglamedium eller Sann Essens och Änglamedvetande det finns inga genvägar, medvetenhet och utbildning.

.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.