9 nya välutbildade Reikilärare är eximenerade
juli 1, 2019
En annorlunda Reiki 1 och 2 kurs i Sundsvall
juli 29, 2019

Att leva som en 5 dimensionell varlese handlar om att våga ta ställning för det som är du, det du tror på och den du är. Ibland får man göra det högt ibland bara gör man. Den som lever i den tredje dimensionen kan inte tolka en människa som tar ställning.

För den som lever i den 3 dimensionen tror att det finns rätt eller fel, de tror att det finns din eller min sanning.

Dessa människor är de som har mest djuriska instinkter. För det är vad den 3 dimensionen handlar om att leva efter instinkter. Det betyder till exempel att du följer en känsla och att känslor blir viktiga. För känslor är när de triggas eller du handlar i affekt är det som placerar dig i en dimension av instinkter.

När du vågar, kan och står stadigt i vad du ser, tycker och upplever som sant i din värld. Då tar du ställning. Den som värderar dig när du tar ställning pekar oftast med finget på andra. Den 5 dimensionens människa behöver bli fri från värderingar sant eller falskt och istället lära sig att det finns en sanning som flödar genom allt, det kosmiska flödet, men uppgifter vi har i flödet är olka från människa till människa.

Låter vi inte varandra ta ställning för det som känns rätt för oss så hamnar vi i en värld med former och strukturer där det finns polariteter rätt eller fel. Där finns inget hjärta. Hjärtat krävs för att ta ställning och kan uttrycka sin verklighet. Då skapas emotoner och emotionerna är hjärtats ton.

Eftersom vissa människor söker bekräftelse och sammanhang med olika grupper så är de också redo att släppa på sanningen. Jag har sett det hända om och om igen. Kanske är det också så att sanningen inte finns för dem för det vet helt enkelt inte vad sanningen är.

Mark Twain sa: Om du talar sanning behöver du inte minnas något

Många människor sitter med obearbetade känslor. Det är dessa som får människor att inte se sanningen om sig själva, sanningen om livet. Många har en stark intention att leva i sanningen och de är ofta de som också hittar den. När vi lever i den 5 dimensionen så lever vi alla vår sanning med de som pekar finger finns inte. Då kan det mänskliga ordet vara fritt utan pekpinnar och utan människor som hejar på. För det värsta när människor blir känslomässigt begränsade för sanningen är att de samlas i gäng och håller varandra om ryggen.

Det leder till mobbing på arbetsplatser, i föreningar, i olika sammanhang. Tusentals är de människor som satt ned foten, vågar säga sin mening och ta ställning som hotar detta etablisemang.

Inget som skiljer mot de häxprocesser på medeltiden. De människor som hånade och pekade finger då finns även idag. Det är dessa som lever i 3 d. De som gått vidare ser i andra perspektiv. De kan överblicka.

Det finns ett stort värde i att känna till sin historia. När man ser den då ser man också framtiden

När försörjningen står på bordet vaknar grymheten i människan


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.