3 poddar till bättre pris lyssna så mycket du vill
juli 30, 2022
Vägskäl i livet
augusti 4, 2022

Här läser jag en text jag skrivit som är kort som en påminnelse från mig till dig att vara nära dig själv, just nu. Låt tiden få äga dig på ett nytt sätt, låt för ett ögonblick inget annat äga dig än dig själv.

Jag vill uppmuntra dig att för ett ögonblick vara med dig själv och nära dig själv. Hela livet finns runt dig, när du går på affären, när du går till jobbet eller skolan, kanske är du arbetslös eller sjukskriven. Det spelar ingen roll var du är och var du befinner dig i livet just nu. Du kan välja att för ett ögonblick vara nära dig själv.

Lägg handen på ditt hjärta, känn innerligheten, närheten från ditt hjärta. Säg till dig själv: jag är här nu. Jag är här nu. Känn och upplev att det finns ett kort ögonblick just nu då resten av världen är helt oviktiga, för du vill just nu vara nära dig själv, en stund, ett ögonblick.

Du kan se dig omkring i rummet samtidigt som du känner att du är nära dig själv, du kan le även om du inget har att le för. Bara för att visa dig själv, visa ditt hjärta att du är här och nu, just nu.

Att vara nära sig själv är att också äga sig själv och inte låta andra eller omgivningen äga dig. En liten liten stund kan du bestämma dig för att du är nära dig själv, närmare dig själv än du kanske någonsin varit tidigare. I början när du börjar vara nära dig själv kanske du hör alla rösterna inom dig som vill något, som ställer krav, rösterna som vill du ska prestera och göra, rösten som ångrar och känner skuld, rösten som skäms för det som aldrig blev bra. Men vad spelar det för roll i ett ögonblick. Att vara nära sig själv gör att rösterna som vill sådant som du själv inte vill blir tystare och tystare, rösten som är din när du är nära dig själv är en sång som mer och mer kommer att börja sjunga från ditt inre.

Låt därför tiden få äga dig på ett annat sätt ett ögonblick och var nära dig själv just nu och känn värmen från ditt eget hjärta.


Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.