Indigo människor
december 29, 2022
Regnbågsmänniskor
december 29, 2022

Kristaller lagrar information, fungerar som sändare av information som är fri från påverkan. Människor som är kristallmänniskor har funnits på jorden i alla tider. Det är en myt att det skulle komma extra många till jorden just nu. Det som händer på jorden är att människor utvecklas från att ha varit indigo i sin vibration till att bli kristall. Dessa människor är mycket inkännande och mediala de kan dessutom hantera sin medialitet. Genom att vi fick internet och hela världen öppnade sig för människan då började vi också transformeras till att ta in mer information från omvärlden och det gör att vi behöver vara kristallina i vår vibration. Det är en del av den dimensionella kunskapen.

Här förklarar jag med youtube film hur dimensionerna finns runt oss. De som har en utvecklad kristallkropp har kontakt med alla dimensioner runt sig.

Dessa människor är väldigt inkännande men på ett sätt de kan hantera. De är visa och kloka de kan se sammanhang och var saker och ting kommer ifrån. De är aldrig i ett jag-medvetandet utan förstår vi-medvetandet.

Jag hävdar att dessa människor alltid har funnits i vårt samhälle och jag stödjer inte teorin att de föds ”speciella” barn just nu. En kristallmänniska utgår alltid från hjärtat och ser sanningen för vad den är. De lider inte för de har förståelse för ursprung till händelser och situationer. De sprider ofta ljus omkring sig, de är kloka och smarta du kan få många bra råd av dem för att känna dig som en del av samhället och världen.

Vi lever i en matris av information och detta kan kristallbarn / kristallvuxna hantera.

Du kan aktivera din egen kristallkropp genom att meditera på ljus Healingmeditation med ljusvarelser

Du kan läsa mer om dessa människor i Lilla boken om Nefertiti kosmisk healing®

I steg 2 i Nefertiti kosmisk healing® fördjupar vi oss också i ämnet eftersom det är utvecklingsnivåer som alla människor går igenom från indigo, till kristall till Regnbågsmänniskor.

Läs mer om donationer

Dela gärna detta:
Följ mig på:
Facebookrssyoutubeinstagram


Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Comments are closed.